Egipat Hurgada je uvijek dobar izbor!

Ako vas već odavno privlači Egipat, Hurgada je sigurno jedna od vrlo interesantnih mogućnosti. Ovaj dio omiljene afričke turističke destinacije naime jako je omiljen kod turista. Puno njih odabere baš Hurghada all inclusive ponudu, jer to znači, da će na svom dopustu moči samo uživati uz kupanje u toplom moru, istraživanje koraljnih grebena te pokušanje vrlo specifične i ukusne orijentalne hrane.

egipat-hurgada-last-minute


Egipat Hurgada all inclusive za jednostavan dopust pun užitaka

U Egipat, Hurgadu, sa našom agencijom Allinclusive.hr možete putovati iz Ljubljane, Graza ili Beča. Letovi iz Ljubljane su organizirani cijelu godinu. Putuje se svake nedjelje. Iz Graza zrakoplov leti svake srijede i subote. A iz Beča možete putovati baš svaki dan.

Ako želite odmor u ovoj afričkoj državi preživjeti bez brige i sa puno užitaka, onda vam savjetujemo, da izaberete Hurghada all inclusive ponudu. Naime, ova zemlja vrlo je poznata po bogatoj i atraktivnoj all inclusive – sve uključeno ponudi. To znači, da ćete, ako izaberete ovu vrsto usluge, moči preko cijelog dana uživati uz raznoliku hranu i piće, izležavati se uz bazen ili more i kupati se u toploj morskoj vodi.

Ako odete u Egipat Hurgadu all inclusive ponuda je dobar izbor i zbog toga jer voda iz slavine u ovoj afričkoj zemlji za turiste nije pitka. Sa njom se čak ne smije ni prati voća ili povrća te konzumirati led, koji je napravljen iz njihove vode. Tako bi, ako ne bi izabrali ovakve usluge, puno para potrošili već za običnu vodu iz flaše, da i ne spominjemo sve ostalo.

egipat-hurgada-all-inclusive

Osim toga sa sve uključeno ponudom vi ćete moči biti sigurni, da čete uživati u besprijekornoj hrani i piću preko cijelog dana. Zbog toga nećete imati puno šansi, da imate problema sa digestijom. Uz to izbor je tako velik, da ćete imati šta jesti i piti i ako ste izbirljivi, a osim hrane i pića vi ćete moči uživati i u animaciji, vodnim parkovima i različitim aktivnostima, koje su mnogo puta uključene u ponudu.

Ako podvučemo crtu, Hurghada all inclusive je odlična mogućnost, da stvarno uživate u svom dopustu, bez brige i ikakve žurbe. Osoblje u hotelu rado će vas razmaziti sa svojom bogatom ponudom i gostoprimljivošću, a vi ćete se tako po dopustu doma vratiti puni lijepih uspomena i pozitivne energije.


Egipat Hurghada last minute za one, koji vole da putuju u zadnjem trenu

Ova ljetna destinacija odličan je izbor ako želite, da putujete u zadnjem trenu. Egipat Hurghada last minute ponuda naime nudi jako povoljne cijene, a pošto je ova destinacija vrlo turistička, ima i ogromno različitih hotela. To znači, da ćete imati i ako putujete na takav način veliki izbor.
U sklopu last minute ponude tako ćete naći hotele različitih kategorija pa i usluga. A uz to naša agencija vrlo dobro poznaje ovaj dio svijeta, tako ćemo vam moči savjetovati šta izabrati i gdje u ovoj afričkoj zemlji preživjeti godišnji odmor.

hurghada-all-inclusive

Pošto je ovo jedan od najomiljenijih predjela zemlje za turiste sa svih zemalja svijeta, tamo ćete naći puno raznolikih hotela, različitih kategorija i usluga, doduše najviše je onih sa 4 ili 5 zvjezdica i sa ponudom sve uključeno. Zanimljiva napomena je, da su neki hoteli napravljeni na tako poseban način, da su pravi arhitekturni biseri. Postoje naime i takvi sa tematskim sobama i vodnim parkovima. Ali i inače puno hotela na tom području ima zanimljive i prostrane vodne parkove, pa su stvarno atraktivni za djecu. Uz to, hoteli na tom djelu svijeta trude se zadržati svoju kvalitetu i autentičnost.

Domalo svi hoteli se nalaze u blizini plaže. Sve od njih su lijepe i posebne, o čemu priča i to, da su poznate kao jedne najljepših na tom dijelu kontinenta. More je čisto i toplo te ugodno za kupanje preko cijele godine. Ima prepoznatljivu plavu boju, a mnogi morski predjeli okićeni su i predivnim koraljnim grebenima. Zbog živahnosti morskog života ovdje je idealno mjesto za ronjenje i upoznavanje podvodnog svijeta.

Ali nisu samo more, plaže i hoteli ono šta je tu zanimljivo. Ovaj dio destinacije je i odlična polazna točka sa koje možete započeti istraživanje bogate historije i kulture ove afričke destinacije. Istina je, da je Hurgada moderniji predjel, pa tu nećete naći puno kulturne baštine ali grad je svejedno vrijedan vaše posjete. Stvarno je živahan, ima puno kafića i restorana, a tamo se nalazi i čuveni bazar.

U blizini ovog dijela ove turističke destinacije naći ćete i predivne otoke Giftun. Oni su okruženi prekrasnim kristalno čistim morem, koje u trenu kad ga oplaze sunčane žarke zasvjetluca u predivnoj plavo-zelenoj boji. Na otocima isto tako ima puno atraktivnih plaži, a tamo možete prošetati i stjenovitim visoravnima. Podvodni život ovih otoka je stvarno živahan, zato su odlično mjesto za ronjenje, tako možete tamo preživjeti cijeli dan.
U blizini ovog predjela afričke ljetne destinacije naći čete i pustinju, koja je stvarno autentični dio Afrike. Možete je pretražiti četvero ciklom. A ovaj predjel je i odlična polazna točka za posjetu Doline kraljeva.

hurgada-egipat