Na Zanzibaru hoteli s jedinstvenom arhitekturom nude vrhunske usluge


Na Zanzibaru hoteli u glavnom gradu Stone Town i u krajevima uz prekrasne pješčane plaže turistima nude sve pogodnosti za ugodan odmor. Na tom rajskom otoku u Indijskom oceanu moderni turizam se počeo razvijati tek devetdesetih godina prošlog stoljeća, prije toga ovdje nije bilo ovakih smještaja i masovnog turizma. Zbog nevjerojatne prirodne ljepote, tirkiznog mora, ugodnog za kupanje tijekom cijele godine, i bogate kulturne baštine postao je meka za turiste.

U poslednje vrijeme se na Zanzibaru hoteli grade ne samo u većim nego i u manjim mjestima, gdje još prevladava autentičan način života. Grade se mali i veliki luksuzni smještaji s 5 zvezdica pa udobni s 3 zvezdica, privatni smještaji i lijepi apartmani u lokalnom stilu. U nekretnine na najljepšim pješčenim plažama na otoku dolazi sve više turista iz cijelog svijeta pa tako turizam postaje najvažnija gospodarska djelatnost. Danas je na tom otoku uz afričku obalu više od 900 njih s bogatom ponudom, među drugima su od turista odlično ocenjeni Opera hotel, Pearl Beach resort i Paradise Beach resort Zanzibar.

Zanzibar hoteli


Opera Hotel Zanzibar se nalazi u blizini rajske plaže Nungwi

Ovaj smještaj ima izvanrednu lokaciju – u blizini se nalaze najljepše plaže na otoku. Do plaže Kendwa je samo 500 m i do nje se može doći pješice, a popularna i prekrasna plaža Nungwi je također vrlo blizu, manje od kilometra. Obje plaže su na sjeveru otoka gdje se možete kupati čitav dan za razliku od plaža na istoku otoka gjde je kupanje moguće samo kad je plima.

Slikovita pješčana obala Kendwa je pravi raj za ronjenje jer su vrlo blizu uglavnom još netaknuti podvodni koraljni grebeni s egzotičnom florom i faunom. Ovdje je poznati podvodni kanal između kopnog i otočića Mnemba i Pemba koji je vrlo cijenjen kao sanjska destinacija za ronjenje i ribolov jer ovdje živi gotovo 200 različitih vrsta riba. Plaža Nungwi nalazi se na samom sjevernom rtu otoka i svojom ljepotom uzima dah. Ova prekrasna bijela pješčana plaža udaljena je nekoliko minuta vožnje od Opera Hotela Zanzibar.

Ovo nije standardni smještaj – zgrada je niska i savršeno se uklapa u okolinu, obkružena je palmami i bazenom. Estetska bijela boja i elementi arapske arhitekture stvaraju prekrasan ambijent. Gosti su ponudu ocijenili najvišom ocijenom, a posebno su pohvalili izgled, izvrsnu hranu, ljubazno osoblje, lijepe i čiste sobe, wellness, masaže, osjećaj luksuza. Doručak je uključen u cijenu, ostali obroci se mogu dobiti u hotelskom restauranu.

Brojni turisti vole posjetiti obližnje ruševine Fukuchani i špilje, u kojima se možete okupati u kristalno čistoj vodi. Ovaj izlet je jedinstveno iskustvo jer omogućuje uvid u život, kulturu i povijest ovdašnjih ljudi Zanzibara. Mogu vam organizirati različite izlete i ima svoju pristajalnu stazu.

Opera Hotel Zanzibar


Pearl Beach Resort Zanzibar lociran je na pješčani uvali

Turisti koji su posjetili Pearl Beach Resort zaljubili su se u divno okruženje hotela – nalazi se naime na bijeloj pješčanoj uvali tik uz more na poluotoku Michamwi na jugoistoku otoka Zanzibar. Sobe su klimatitzirane i imaju prekrasan pogled na plažu i na Indijski ocean. Arhitektura ovog hotela s 5 zvezdica inspirirana je afričkom tradicijom.

Ako tražite mir je to idealan kraj za vas. Ovdje neće biti gužve jer imaju tri privatne plaže za svoje goste. Gosti ovdje uživaju u izvrsnoj i raznolikoj hrani i ljubaznoj usluzi, a posebno je dobrodošlo što postoje dva bazena, jer se u moru ne može cijeli dan kupati. Ako želite aktivan odmor možete ovdje roniti, pecati ribe ili otići na izlet.


Paradise Beach Resort na Zanzibaru je u rustikalnom afričkom stilu

To je još jedan hotel u rustikalnom afričkom stilu i tik uz obalu. Nalazi se u gradu Uroa u blizini poznate plaže Marumbi. Ovaj smještaj s 3 zvezdica ima dva bazena, restavraciju, spa i wellnes i privatnu plažu. Sobe su vrlo lijepo uređene jer su bile renovirane 2021. godine. Gosti su impresionirani vrlo dobrim omjerom cijene i kvalitete ponude. Paradise Beach Resort Zanzibar nalazi se na istoku otoka što znači da se ne možete kupati u moru čitav dan zbog visoke plime i oseke. I ovdje turiste oduševljava ukusna hrana. U restavraciji možete si priuštiti jela afričke i indijske kuhinje. U blizini je lijepa plaža Chwaka.

Paradise Beach Resort Zanzibar


Izvrsna kombinacija ljetovanja na Zanzibaru i safarija u Tanzaniji

Agencija Počitnice.si vam na Zanzibaru kapacitete rezervira prema vašom izboru i željama. U ponudi imaju sve hotele na otoku – od manjih do većih smještaja različitih kategorija. Na njihovoj web stranici možete naći ponudu last minute za ljetovanje na tom sanjskom otoku. U ovu ponudu je također uključen prijevoz avionom s popustom do 30 posto. Tako možete ljetovati po povoljnoj cijeni.

Agencija vam može obogatiti vaš odmor na Zanzibaru s organizacijom safarija u Tanzaniji gdje će vas u zračnoj luci u Arushi pričekati njihov predstavnik. Savjetuju vam da na otok otputujete između lipnja i listopada ili siječnja i veljače jer je tada vrijeme najprikladnije – bez padavina.

Prikaži više ... Prikaži manje ...

Foto

Usluge

Pokaži sve >
Putovanje u Egipat
Putovanje u Egipat

Putovanje u Egipat otvorit će vam neki novi svijet. Sve šta ćete tamo vidjeti i doživjeti, neće...

Više
Pokaži sve >
Egipat last minute
Egipat last minute

Želite da posjetite Egipat? Last minute ponuda ovdje je zaista široka. Naime, Egipat resorti... Više >

Pokaži sve >
Zanzibar all inclusive
Zanzibar all inclusive

Zanzibar all inclusive i last minute Zanzibar turistički aranžmani su zbog pristupačnih... Više >

Egipat Hurgada
Egipat Hurgada

Ako vas već odavno privlači Egipat, Hurgada je sigurno jedna od vrlo interesantnih mogućnosti.... Više >

Egipat all inclusive
Egipat all inclusive

Egipat all inclusive je idealna turistička ponuda jer uključuje sve troškove smještaja,... Više >

Pošaljite upit