Pošaljite upit

Ponude Zanzibar all inclusive i last minute za puno jeftiniji odmor

Zanzibar all inclusive i last minute Zanzibar turistički aranžmani su zbog pristupačnih cijena i nižih troškova prečac do ostvarenja vašeg sna o nezaboravnom odmoru uz bijele pješčane plaže na ovom idiličnom tropskom otoku uz obalu Tanzanije. Taj arhipelag vas mami da ga posjetite i uživate u slikovitom krajoliku i upoznate se njegovom poviješću. Kad dođete u ovaj egzotični raj, privlačno okruženje vrlo brzo zaokupi vašu pozornost.

zanzibar-ljetovanje

Pored dugih plaža s bijelim pijeskom tu vas čekaju vrtovi začina, koraljni grebeni, kornjače, egzotične ribe i u glavnom gradu Stone Town hramovi i džamije. Na Zanzibaru hoteli turiste maze s izvrsnom ponudom i nalaze se uz najljepše plaže, okruženi palmama i tirkiznim morem. Agencija Počitnice.si je najbolji partner za pronalazenje udobnog i ugodnog smještaja koji može biti još povoljniji uz pakete all inclusive i last minute. Uz to također preuzima organizaciju prijevoza, za kojeg vam nudi akcijske cijene. Zašto ne bih prepustili brigu oko organizacije svog odmora agenciji s dugogodišnjim iskustvom i pritom uštedili novac i vrijeme?


Uz paket Zanzibar all inclusive možete se opustiti i uživati u odmoru

Ponuda all inclusive znači da je sve što trebate za svoj odmor već uključeno u cijenu koju ste platili. Tako se na svom odmoru nećete morati brinuti o neočekivanim troškovima i ćete se moći opustiti i uživati u zasluženom odmoru. To je jedna velika prednost ponude all inclusive – ali nije jedina. Uz hranu i piće imate organiziran besplatan zabavni program i upotrebu bazena, vodenih parkova, wellnessa i slično – ovisi o ponudi. Time ste opskrbljeni zabavom i rekreacijom za čitav odmor što znači da ne trebate sami gubiti vrijeme s organizacijom ljetovanja.

Na Zanzibaru all inclusive ponuda u većini hotela ima mini-klubove za djecu što je idealno za mlade obitelji. Na ovom divnom otoku sa sanjskim plažama i uz mogućnost bavljenja vodenim sportovima, kao su surfanje i kitesurfing ili ronjenje, nećete ništa propustiti ako cijelo vrijeme ostanete u hotelu. Pogotovo i zato što su na Zanzibaru hoteli s all inclusive ponudom locirani na svim najljepšim i najpopularnijim odmaralištima na otoku, uključujući Nungwi, Marumbi i Kiwenga. Uz ove obale je jedno najljepših podmorja na svijetu s koraljnim grebenima kojim ćete se moći diviti ako se odlučite za ronjenje. Ali ako jednog dana dođete u napast da krenete na izlet po otoku, imat ćete što vidjeti.

zanzibar-hoteliPlivanje s dupinima, divljenje plantažama začina i tropskom drveću

Zanzibar je arhipelag i na mnogim mjestima priroda je još netaknuta. Odvezite se na krajeve s tropskim drvećem, poput šume u Jozani, gdje možete usred bujnog zelenila vidjeti zanimljive životinje – među njima crvene kolobus majmune koji žive samo na tom otoku. Na obali Zatvorskog otoka ćete se moći diviti galapaškim kornjačama a tu je također vrlo popularno plivanje s dupinima, što je nedvojbeno poseban doživljaj.

Na ove spektakularne izlete možete bez brige uzeti mališane jer će se moći potpuno sigurno kupati u tirkiznim lagunama ispod palmama i uživat će u promatranju životinja. Također vrlo zanimljive su plantaže začina s prekrasnim mirisom koji je posvuda u zraku. Na izletima po ovom otoku ne smijete propustiti posjetiti glavni grad Stone Town s njegovim malim uličicama i bogatom poviješću. Ovaj lijepi drevni grad je pod svjetskom baštinom UNESCO-a.

delfini


Upoznajte autentičnu hranu otoka

Na Zanzibaru all inclusive ponuda uključuje kontinentalnu pa i lokalnu hranu. Za otok je značilan multietnički sastav stanovnika što se očituje i u jelima koje su proizvod višestrukih utjecaja. Upoznajte neka od njihovih tradicionalnih jela. Svahilska kuhinja na primjer vrlo rada kombinira različito egzotično voće slanog i slatkog ukusa.

Vrlo rašireno tradicionalno jelo je pilau od riže. Birjani potječe iz Indije i Bliskog istoka i može biti od mesa ili ribe i je zbog dodatka raznih začina vrlo bogatog okusa. Veoma popularna i ukusna jela otoka su pripremljena od ribe, školjka i rakova, a dodaju im umake poput karija, masale ili kokosovog mlijeka.


Ponuda last minute Zanzibar donosi velike uštede

Želite li na Zanzibaru ljetovanje provesti što povoljnije, uz all inclusive paket odaberite ponudu last minute Zanzibar. Putovanja i ljetovanja last minute su poznata po tome da su puno povoljnija i možete s njima puno uštediti. Ako ne trebate rezervirati datuma za godišnji odmor mjesecima unaprijed i se možete slobodno prilagođavati datumu polaska na ljetovanje, onda je ponuda last minute za vas idealna.

Na web stranici agencije Počitnice.si (info@pocitnice.si) možete rezervirati jeftinu ljetovanje uz ponudu last minute Zanzibar po sniženoj cijeni do 30 %, u koju je uključen zrakoplovni prijevoz. Sami možete birati između smještaja svih kategorija iz njihove ponude. Izbor je vrlo širok – od manjih hotela i vila s privatnom plažom do velikih hotelskih kompleksa s polupansionom ili paketom all inclusive. Za put na ovaj otok uz afričku obalu odaberite mjesece, u kojima na otoku nema padavina, što znači od lipnja do listopada te siječnja i veljače.

last-minute-zanzibar