U Egiptu all inclusive ponuda uključuje sve što trebate


Egipat all inclusive je idealna turistička ponuda jer uključuje sve troškove smještaja, hrane i pića, što je čini jednom najpovoljnijih i najudobnijih izbira za odmor. S tom ponudom postaje vaš san o posjeti jedne od najljepših destinacija na svijetu ostvarljiv. Ponuda Egipat all inclusive vam naime pomaže uspostaviti potpuno kontrolu nad troškovima.

Ovu ponudu možete još nadgraditi i učiniti je još povoljnijom, ako ste fleksibilni oko datuma odlaska na godišnji odmor. Dodatno možete uštedjeti naime odabirom putovanja Egipat last minute. Ponuda Egipat last minute all inclusive sažima sve pogodnosti i tako možete dobiti najviše za svoj novac – a to znači: vrlo povoljan odmor u zemlji koju ste oduvijek željeli posjetiti.

Vidjeti Egipat, njegove piramide i bogatu povijest i okupati se u kristalno čistom moru su želje večine turista iz cijelog svijeta. Agencija Počitnice.si je poznata po tome da nudi udobne smještaje sa svim što trebate po pristupačnoj cijeni i tako vam u Hurghadi, Sharm el Sheikhu i Marsa Alamu organizira boravak koji si možete priuštiti.


Egipat all inclusive

Egipat all inclusive – hrana i piće uvijek dostupni bez nadoplate

Ponuda all inclusive je vrlo praktična i racionalna jer možete na odmoru odbaciti sve brige oko toga što ćete i gdje jesti te koliko će vas to koštati. Ovo je posebno dobrodošlo za veće obitelji s djecom i one, koji su se na ljetovanju odlučili odmoriti i rasteretiti svih briga. Poznato je da ima Egipat izuzetno bogatu all inclusive ponudu i mnogi se turisti vraćaju upravo zbog nje.

Ako ste zabrinuti da će troškovi tijekom vašeg godišnjeg odmora nekontrolirano narasti onda je ponuda u koju svu uključeni svi troškovi prava za vas. Djeca voli jesti sladolede, grickalice, odrasli si na večer vole priuštiti neko piče i osnovni troškovi time brzo narastu. U ponudu all inclusive je sve to već uključeno i ne trebate se bojati dodatnih troškova. Pa ne samo hrana i piće – u tu ponudu je uključeno i korištenje bazena i vodenih parkova u turističkim resortima pa posjet wellnessa i ogled animacijskog programa.

Ova ponuda je praktična također u slučaju ako se osim kupanja i izležavanja na pješčani plaži odlučite ići na izlet. Ako zbog toga propustite koji obrok u hotelu nećete biti gladni jer se kod ponude all inclusive uvijek nađe nešto za jelo.


Ponuda Egipat last minute jeftinija do 30%

Ova vrsta ponude postaje sve popularnija i u svijetu je koristi više od 26 milijona turista. Ako ste fleksibilni kod odlaska na odmor i ljetovanja ne trebate rezervisati više mjeseca unaprijed možete ponudom last minute puno uštediti. Agencija Počitnice.si osigurava do 30 % popusta za sve koji u Egipat potuju iz Ljubljane, Graza ili Dunaja u Hurgadu, Sharm el Sheikh ili Marsa Alam.

U cijenu je uključen prijevoz od zračne luke do hotela i natrag. Osim toga vam agencija pronalazi ugodan smještaj all inclusive u Egiptu u hotelu sa 5 zvezdica ili 3 zvezdica s vrhunskom ponudom. Na vaš zahtjev sve informacije o ponudi Egipat last minute all inclusive s cijenama prijevoza i smještaja ćete dobit na svoju e-mail adresu u roku od nekoliko sati.


Egipat last minute

Turisti su oduševljeni hotelima s all inclusive ponudom u Hurghadi

Hurghada all inclusive je pravi turistički raj uz Crveno more. Njen položaj je idealan jer omogućuje tako opušten odmor sa liježanjem na pješčani plaži, plivanjem u kristalno čistom moru, ronjenjem u bogatom podovodnom svijetu kao i posjećivanje jednog od u svijetu najpoznatijih povijesnih čuda – piramida i drugih znamenitosti. Od tu naime nije daleko do obale Makady Bay s koraljnim grebenima i egzotičnim ribama i ne do Doline kraljeva u Luksorju ili piramida u Gizi.

Hurghada all inclusive je poznata po kvalitetnim hotelima koji privlače brojne turiste u Egipat. All inclusive ponuda u hotelima je vrlo bogata i turisti su oduševljeni raznolikom i ukusnom hranom, velikim bazenima, restauranima, pješčanom plažom i vodenim parkovima u kojima djeca neizmjerno uživaju.


Posjetite Sharm el Sheikh i Marsa Alam i uštjedite uz bogatu ponudu

Lijepe plaže i egzotičan podvodni svijet su karakteristični i za ova turistička bisera Egipta. All inclusive ponuda u hotelima i ovdje nadmašuje oćekivanja. U Sharm el Sheikhu se pogotovo stalno poslužuje hrana i piće i uvijek ćete imati svega u izobilju. Osim plivanja u čistom moru možete se diviti podvodnom svijetu i roniti, surfati ili jahati deve.

U blizini Sharm el Sheikha je Nacionalni park Ras Mohamed, kojeg zaista vrijedi posjetiti, a iz Marsa Alama organizirani su nezaboravni izleti u pustinju Saharu. U sva tri turistička mjesta vam agencija Počitnice.si organizira hotelsku ponudu s kojom ćete puno uštedjeti. S njom si možete čak priuštiti u Egiptu hotele sa 5 zvezdica i u potpunosti uživati u prirodnim ljepotama, raskošju ponude i nezaboravnim povijesnim znamenitostima.


Egipat last minute all inclusive,