Obnovljena prijenosna računala: rabljena računala bez mane


Rabljena računala, a posebno rabljena prijenosna računala, odlična su alternativa novima, baš kao što su rabljeni automobili često bolji izbor od novih. Naša rabljena računala prolaze dijagnostiku i doradu stručnih tehničara pa ih je primjerenije zvati obnovljenim računalima, a s obzirom da nudimo prijenosna računala riječ je o – obnovljenim prijenosnim računalima. Što su refurbished računala i kako ih razlikovati od rabljenih računala?


Razlikuju li se refurbished računala od rabljenih računala?

Kada se za obnovljeno računalo kaže da je refurbished računalo to znači da je vraćeno prodavaču, ali nije nužno prethodno korišteno. Prodavač ga može tako označiti iz nekoliko razloga. Refurbished računalo može biti ono koje kupac vrati nakon otvaranja originalnog pakiranja ili kada je pakiranje oštećeno. Također, ako je kupac otkazao narudžbu, računalo postaje refurbished.

Kada je računalo zbog neadekvatnog prijevoza neznatno ogrebano može biti svrstano u ovu kategoriju. Još jedan razlog zbog kojeg nastaju refurbished računala je prekomjeran broj istih modela na zalihama, zbog čega se stariji modeli prodaju po znatno povoljnijim cijenama i napravilo mjesta za nove pošiljke. Računala koja vidimo u trgovinama kao reklamne modele također možemo nazvati refurbished računalima. U ovu kategoriju mogu ući i računala koja su prethodno rabljena, ali su detaljnim servisom dovedena do salonskog stanja. Rabljeno računalo je, kao što i samo ime kaže, računalo koje je netko prije vas koristio.


Poslovne linije naših rabljenih prijenosnih računala

Tvrtka OutletClick.com specijalizirana je za prodaju rabljenih prijenosnih računala. Rabljena prijenosna računala i računalna oprema koja nudimo vrhunske su kvalitete te su stvorena kao dio poslovnih linija HP, Lenovo i Dell brandova, a u našoj se ponudi mogu naći po cijeni od 1.800,00 kuna. Takva rabljena prijenosna računala odlična su za djelatnike raznih tvrtki jer zadržavaju svoju operativnu brzinu, te s lakoćom pokreću nužne aplikacije potrebne za poslovanje i obavljanje uredskih poslova. Odabirom naših rabljenih prijenosnih računala iz poslovne klase možete uštedjeti i do 70% troška u odnosu na kupnju novog računala.


Jesu li obnovljena računala sigurna?

Obnovljena prijenosna računala  iz naše ponude u velikom broju dolaze iz redova izložbenih primjeraka, što ih čini najboljim izborom na tržištu rabljenih računala. Kako bi zajamčili sigurnost naših obnovljenih računala, nudimo vam jednogodišnje jamstvo. Uz to, važno je napomenuti kako je svako od obnovljenih prijenosnih računala u našoj ponudi prošlo kroz proces detaljne dijagnostike i čišćenja, čime jamčimo potpunu ispravnost i sigurnost. Obnovljena prijenosna računala iz naše ponude mogu potrajati kao i nova, ali uz osjetno pristupačniju cijenu.


OutletClick.com

Prikaži više ... Prikaži manje ...

Pošaljite upit