Obnovljena računala: kvalitetna kompjuterska oprema uz ogromne uštede


U današnje je vrijeme gotovo nemoguće poslovati bez računala. Bilo da je riječ o vođenju financija, komunikaciji s klijentima ili reklamiranju proizvoda i usluga na internetu, posjedovanje kompjuterske opreme je minimalan uvjet za uspješno funkcioniranje svake tvrtke. Ipak, u moru poreza, prireza, spomeničkih renti i drugih obaveznih davanja, nabavljanje novih uređaja zvuči kao poziv na bankrot.

Novo je uvijek po definiciji i skupo, ali je li uopće potrebno? Obnovljena računala mogu biti jednako kvalitetna kao nova, ali uz nužnu razliku: tvornički obnovljena računala koštaju znatno manje.


Otpad ili savršena prilika – što su uopće tvornički obnovljena računala?

Riječ je o rabljenoj opremi (rabljenih računalih) koja se nakon temeljitog čišćenja, vraćanja na primarne postavke i pažljivog testiranja funkcionalnosti klasificira kao obnovljeno prijenosno računalo ili obnovljeno stolno računalo. Iako su nekada imala druge vlasnike koji ih više ne žele, nema nikakvog razloga da se takva tvornički obnovljena računala smatraju otpadom. Mnogi pojedinci i tvrtke iz raznih razloga mijenjaju svoju opremu, neki jer žele biti u koraku s najnovijim performansama ili trendovima, drugi jer na to obavezuju ugovori s dobavljačima. U većini slučajeva takvi uređaji funkcioniraju savršeno.

Tvornički obnovljena računala stoga nisu neke pokvarene naprave ili roba s greškom. Iako neka od obnovljenih prijenosnih računala mogu imati određena kozmetička oštećenja zaslona ili kućišta, što se pritom u konačnici osjetno odražava na njihovu cijenu, obnovljena računala su potpuno ispravni uređaji koji po pitanju funkcionalnosti i brzine rade besprijekorno.Na jednom mjestu pronađite idealna obnovljena prijenosna i stolna računala

Obnovljena računala, dakle, nisu nikakvi prašnjavi antikviteti, već pomno testirana IT oprema koja je spremna na korištenje čim je izvadite iz ambalaže. Shodno tome, vaše buduće obnovljeno stolno računalo ili laptop ne morate tražiti po buvljacima i pučkim sajmovima: ponudu tvornički obnovljenih računala jednostavno potražite online, sa svim hardverskim i softverskim specifikacijama, kao i detaljima o cijeni i kvaliteti.

Web-trgovina outletclick.com nudi obnovljena prijenosna računala i obnovljena stolna računala renomiranih proizvođača kompjuterske opreme u čiju se kvalitetu možete pouzdati.

Ako usporedite ponuđene rabljene proizvode s novim proizvodima istih specifikacija, kupnjom obnovljenih računala možete uštedjeti i do nevjerojatnih 70% vašeg novca. Svim je uređajima pridružena oznaka klase po kojoj se određuje kvaliteta i stupanj mogućih oštećenja, a time i cijena. Naša tvornički obnovljena računala pritom dolaze s jednogodišnjim jamstvom uz mogućnost produljenja, čime garantiramo vaše zadovoljstvo kao i dugotrajnu ispravnost kupljenog obnovljenog računala.


Uz nekoliko klikova povoljno obnovite svoj asortiman informatičke opreme!