Pošaljite upit


Stolice su naša strast! Poduzeće Škerjanc obiteljsko je poduzeće s dugogodišnjim iskustvom na području proizvodnje stolica. Naš izložbeni salon nalazi se na cesti Rijeka-Trst u selu Materija. Tamo možete pogledati naš bogat prodajni asortiman stolica, stolova, vrtnog namještaja, catering opreme, uredskog namještaja i itd.


Stolice

Tijekom godina dizajni su se stolica mijenjali, također materijali i oblici. Oduvijek su stolice bile tema za mnoge dizajnere i arhitekte, a u današnje vrijeme one imaju posebno mjesto u svakom domu, uredu ili ugostiteljskom objektu. Stolice Škerjanc slijede svim trendovima na području proizvodnje stolica. Za izradu koristimo samo najbolje materijale, a pri tome pazimo i na njihovu funkcionalnost i udobnost. Naša ponuda obuhvaća unutarnje stolice: to mogu biti klasične stolice iz različitih kvalitetnih materijala ili različiti modeli modernih stolica koje se odlično slažu s modernim kuhinjskim stolovima. U našoj kolekciji Premium Collection izaberite stil koji vama i vašem prostoru najviše odgovara! Moderne kuhinje mnogo puta imaju i šank, a u takvu kuhinju idu i barske stolice. Nudimo vam i kvalitetne blagovaonice koje mogu biti u rustikalnom ili modernom stilu. Osim unutarnjih stolica i stolova u ponudi imamo i vrtni namještaj: vrtne stolice i stolovi, vrtne ležaljke te vreće za sjedenje. Vrtne garniture izrađene su iz različitih materijala (ratan, stolice i stolovi od pletiva, stolice i stolovi od furnira itd.). Uz vrtnu garnituru odlično se slažu i suncobrani. Osim svega navedenog u našoj je ponudi i polovna oprema.

StoliceStolovi i stolice za ugostiteljstvo


Stolovi i stolice za ugostiteljstvo

Osim ponude profesionalnih stolica za kućnu upotrebu, pripremili smo i atraktivnu ponudu za ugostitelje: stolovi i stolice za ugostiteljstvo te ugostiteljska oprema. Kvalitetne i estetske ugostiteljske stolice talijanskog, rustikalnog ili modernog dizajna mogu biti odličan izbor za opremu ugostiteljskih objekata ili prostorija. Kakav vam stil više odgovara? Naša ponuda obuhvaća drvene ili metalne stolice koje su vam dostupne u različitim bojama, oblicima i dimenzijama. U poduzeću Škerjanc možete nabaviti i električne grijače koji si odlično rješenje za terase kafića ili restorana u hladnijim jesenskim i zimskim danima. Izaberite i stolna postolja te stolne ploče - mogućnosti su skoro neograničene. Naš prodajni asortiman obuhvaća i catering opremu i udobne stolice za proizvodnju.


Uredski namještaj

U poduzeću Škerjanc smatramo da mora biti uredski prostor udoban i prije svega funkcionalan. Uz naš uredski namještaj (uredske stolice i stolovi, uredski ormari i regali, konferencijski stolovi itd.) možete urediti vašu radnu okolinu tako da bude ugodna i da pozitivno djeluje na radnu sposobnost svih zaposlenih u uredu.

Prikaži više ... Prikaži manje ...

Ponude

Pokaži sve >
Konferencijska stolica – ISO ECO 19.90 € 12.20 €
Konferencijska stolica – ISO ECO

Best seller - stolica ISO ECO je savršen izbor za opremanje poslovnih prostora, konferencijskih... Više >

Pokaži sve >
Kvalitetna ponuda stolica
Kvalitetna ponuda stolica

Kako u poplavi ponuditelja stolica i stolova izabrati najboljeg? To je jednostavno. Izaberite... Više >

Pošaljite upit