Pošaljite upit

Prodaja barskih stolica za terasu, kuhinje i ugostiteljske objekte

Barske stolice već dugo nisu rezervirane samo za ugostiteljske objekte, već ih možemo naći i u moderno uređenim kuhinjama odnosno blagovaonicama. Iz različitih razloga prodaja barskih stolica iz dana u dan raste, prije svega zbog njihove funkcionalnosti, a i zbog atraktivnog dizajna. Ako i vi razmišljate o tome da bi nabavili barske stolice, prodaja stolica je kod nas povoljna. Barske stolice, drvene ili aluminijske, velike ili mini barske stolice, stolice s naslonom ili bez naslona - naša je ponuda bogata i raznolika. Nudimo vam različite dizajne barskih stolica koje su dostupne u različitim dimenzijama pa ih možete potpuno prilagoditi vašem prostoru. Barske stolice za terasu, moderne kuhinje i blagovaonice, ugostiteljske i ostale objekte možete pogledati i na našoj web stranici. Prodaja barskih stolica kao i ostalih stolica, stolova, vrtnih garnitura itd. vrši se u našem prodajno izložbenom salonu gdje vas već nestrpljivo očekujemo.

Barske stolice - drvene ili aluminijske?

Drvene stolice jedne su od najtraženijih barskih stolica kod nas. To su kvalitetne stolice koje su dostupne u različitim dimenzijama, s naslonom ili bez naslona, a mogu poslužiti tako u ugostiteljskim objektima i terasama, kao i u vašem domu. Ako vam se više sviđa drvo i vaš je prostor opremljen drvenim elementima, najbolje su rješenje za vas, ako želite barske stolice, drvene. Ne samo što će odlično izgledati u vašem prostoru, na njima će rado sjediti svi članovi vaše obitelji i prijatelji koji dođu u posjetu. Ako trebate barske stolice za terasu, pogotovo ako terasa nije pokrivena, možda je bolje da izaberete drugi materijal, kao što je na primjer aluminij. U svakom slučaju s barskim stolicama nećete pogriješiti. Na našoj web stranici možete pogledati cjelokupnu ponudu naših stolica, a prodaja barskih stolica vrši se u našem salonu gdje ćemo vam rado savjetovati pri izboru.

Prodaja barskih stolica za terasuDrvene barske stolice dimenzije

Što su barske stolice i u čemu se razlikuju od običnih stolica?

Zašto su visoke stolice tako popularne u zadnje vrijeme, možda se pitate. Ako imate barski stol onda je jedino rješenje visoka barska stolica, koja može biti u različitim dimenzijama. Postoje velike i mini barske stolice. Ovisno o tome kakav je vaš barski stol morate izabrati i prikladnu stolicu. Takve stolice su i prekrasan dodatak u vašem prostoru, bilo to u kuhinji ili ugostiteljskom objektu. Od običnih stolica barske se razlikuju u tome da su veće odnosno više, mogu imati naslon za ruke ili ne, mogu imati naslon ili ne. Naš je izbor barskih stolica bogat i raznolik. Različite boje, dizajni, materijali (drvene stolice i druge) i dimenzije omogućavaju vam pravi izbor.

Za zahtjevnije ukuse dizajnerske stolice

Prodaja barskih stolica, onih običnih, samo je dio naše aktivnosti. Za najzahtjevnije ukuse pripremili smo i izbor dizajnerskih stolica, kao što je barska stolica Spike H, koja je dizajnirana od strane priznatog dizajnera Francesca Geracija. Ta stolica može poslužiti kao stolica za terasu vašeg doma, kao stolica u kuhinji ili ugostiteljskom objektu, primjerena je, dakle, kako za profesionalnu tako i za domaću upotrebu. Stolica je elegantnog dizajna i odlično se uklapa u moderne stanove, ugostiteljske objekte, urede itd. Jako je otporna na udarce i čvrsta te je baš zbog toga moguća upotreba i na vanjskim vrtovima, terasama hotela i barova. Dizajnerska barska stolica izrađena je od električno varenih čeličnih cijevi. Visina stolice je 97 cm, širina 48 cm, visina sjedišta 75 cm i dubina 49 cm.

Prodaja stolica priznatog talijanskog proizvođača Scab

Novost u našoj ponudi su zasigurno visoke stolice priznatog talijanskog proizvođača Scab koje se mogu pohvaliti dugom životnom dobi, kvalitetom i prekrasnim dizajnom. Prodaja stolica i stolova vrši se u našem salonu. Posjetite nas i izaberite vama najdraže barske stolice.