Stolice za terasu i garniture za terase za moderne i klasične ukuse

Stolice za terasu i vrtni stolovi izrađeni su iz različitih materijala, dostupni su u različitim bojama i dimenzijama te su odličan izbor tako za domaće terase kao i za ugostiteljske prostore. Garniture za terase mogu biti moderne, što znači da paradiraju ravnim i oštrim linijama. Takve su vrtne garniture najčešće u bijeloj boji, iako mogu biti i u drugim bojama. Isto tako možete izabrati i klasične vrtne garniture koje su najčešće izrađene iz drva, pa i iz ostalih materijala, kao što je na primjer ratan garnitura za terasu, stolice za terasu iz polipropilena ili aluminija. Ako imate veliko dvorište odnosno terasu obavezno morate nabaviti i vrtne ležaljke. Za odmor je ležaljka na kotačima ili bez kotača odličan izbor. Kod nas možete nabaviti zaista ono što želite neovisno o vašem ukusu, jer za sve ukuse imamo nešto. Stolice i stolovi, vrtne garniture, ležaljke, unutarnje stolice, uredske stolice i namještaj samo su dio našeg prodajnog asortimana. Izaberite prikladne dimenzije i dizajne stolica i stolova za vaš dom ili vaš ured.

vrtne stolice

VIŠE O NAŠOJ PONUDI OVDJE!

Prekrasne garniture za terase

Preuređujete dom i tražite atraktivne i udobne stolice za terasu? Mogućnosti su skoro neograničene. Od modernih bijelih vrtnih garnitura iz aluminija koji postaje sve popularniji pa sve do klasičnih vrtnih garnitura od drveta. A kakav je vaš stil? Ako želite da vaša terasa zablista u ravnim linijama i bijeloj boji za vas je odlično rješenje moderno oblikovni i elegantni vrtni komplet MERKUR R GRT. Vrtna garnitura sastoji se od udobnog dvosjeda, a uz to dobit ćete i dvije udobne fotelje i ovalni stolić. Aluminijska konstrukcija vrtnog seta prepletena je umjetnim ratanom koji je otporan na sve, pa čak i najneugodnije vremenske uvjete. Stolić ove garniture prekriven je kaljenim staklom, pa je stoga stolić ne samo estetsko privlačan, već i zaštićen pred neugodnim vremenskim uvjetima.

Klasične stolice i stolovi te vrtne garniture

A ako vam se više sviđa klasika, možda je pravi odabir za vas vrtna garnitura za terasu AKACIJA ROUND. To je klasičan i jako praktičan vrtni set jer se tako stolice kao i stol mogu složiti i možete ih pospremiti kad god to želite. Garnitura je sastavljena od stola i 4 stolice za terasu. Kućište stole i stolice metalno je, dok su letvice izrađene iz drva akacije.

stolice

Ratan garnitura nije nikada iz mode

Među najpopularnije i najtraženije vrtne setove spadaju i oni izrađeni iz ratana. Ratan garnitura za terasu, kao što je na primjer vrtni set OLE GRT, jako je kvalitetna i otporna na neugodne vremenske utjecaje. Ovaj se vrtni set sastoji od dvosjeda, jednosjeda i stola iz aluminijskog kućišta prepletenog s ratanom. Ovaj sastav možete prilagoditi vašim potrebama, naime, pojedinačni dijelovi sastava dobavljivi su svaki za sebe. Set je izrađen iz kvalitetnih i pažljivo izabranih materijala pa je stoga odličan izbor za vanjsku pa i za unutarnju opremu vašeg doma ili ugostiteljskog lokala. Ratan garnitura uvijek je moderna, čak i kad izgleda klasično.

Odmorite se na udobnoj vrtnoj ležaljci

Ležaljke za odmor na vašem dvorištu ili uz bazen obavezan su dio vrtne opreme. Imali što ljepše nego konačno dočekati sunčane i tople dane i odmarati na udobnoj i prekrasnoj ležaljci? Mi vam nudimo različite modele vrtnih ležaljki koje su dostupne u različitim veličinama, bojama i materijalima. Ležaljka za odmor može biti na kotačima ili bez kotača. Ležaljka na kotačima TROPEZ i TROPEZ W novost je na tržištu. Čvrsta aluminijska konstrukcija u kombinaciji s kvalitetnom pjenom ugrađenom u tekstilen odlična je kombinacija za potpunu udobnost. A kotači na ležaljci dodatna su prednost jer možete ležaljku bilo kada jednostavno i brzo pomaknuti iz jednog mjesta na drugo.