Pošaljite upit

Stolice za terasu različitih dimenzija, uredske stolice i ostala ponuda stolica!


Stolice za terasu odnosno vrtne stolice mogu biti izrađene od različitih materijala. Pri odabiru stolice za terasu jako je važno da izaberete kvalitetne materijale koji pružaju i udobnost. Stolica ratan jedna je od takvih stolica. Možete birati među različitim vrtnim stolicama odnosno stolicama za terasu. Među najtraženijim i najpopularnijim je sigurno i stolica s naslonom za ruke koja je jako funkcionalna i udobna. Osim vrtnih stolca i stolova u našoj ćete ponudi naći i unutarnje stolice te uredske stolice i stolove. Stolice za terasu, uredske i ostale stolice različitih su dimenzija, boja i dizajna zato smo sigurno da ćete u ponudi sigurno naći nešto za svoj dom ili ured.


Vrtne stolice i stolovi

Za opremu vrta ili ugostiteljskih objekata, terasa ili balkona nudimo vam kvalitetne vrtne stolice i stolove. Stolice za terasu izrađene su iz različitih materijala, a dostupne su u različitim bojama i dimenzijama. Te su stolice odlično rješenje tako za domaće terase kao i za ugostiteljske prostore. U ponudi koja je jako bogata i raznolika možete pronaći stolice za vrt od ratana, drva, polipropilena i aluminija. Nudimo vam vrtne stolice i stolove različitih dizajnera i dobavljača. Moderni vrtni namještaji kao garniture ili samostalni elementi - odluka je vaša.


Stolice za sve ukuse

Moderne ili klasične? Stolice za terase moraju biti udobne kako biste uživali na vašem vrtu ili balkonu okruženi svojom obitelji i prijateljima. Vanjska stolica Cancun atraktivna je stolica i odličan odabir za profesionalnu upotrebu kao i za domaću. Unatoč robusnosti stolice, pletenje iz iznimno snažnih tekstilenskih traka daje joj elegantan i moderan izgled. Tražite nešto jednostavnije? Takva su stolice Robyn. To su vrtne stolice izrađene iz metala i drva bagrema. Izuzetno su jake i kvalitetne i odličan izbor tako za domaću terasu ili balkon kao i za ugostiteljske objekte. Ako vam se više sviđaju moderne stolice, onda je dizajnerska stolica Crystal pravo rješenje za vas. Izrađena je iz poli karbonata, otporna na ogrebotine i UV zrake.

Uredska stolica s naslonom za rukeStolice za terasu s naslonom za ruke


Ponuda unutarnjih stolica

Kakav je vaš stil? Volite moderne i ravne linije ili vam se više sviđa klasika? Naš prodajni asortiman unutarnjih stolica jako je raznolik. Od klasičnih stolica koje su uvijek u modi pa sve do atraktivnih modernih uredskih stolica iz kvalitetnih materijala. Udobnost, atraktivan dizajn i visoka kvaliteta - to su standardi kojih se držimo pri odabiru stolica. Moderne, elegantne, konferencijske, složive, tapecirane stolice, fotelji odnosno stolice s naslonom za ruke - naša je ponuda jako široka. Posjetite našu web stranicu ili nas posjetite u izložbenom salonu. Rado ćemo vam savjetovati pri odabiru prikladne stolice za vaš dom ili ugostiteljski objekt.


Uredska stolica koja je kvalitetna i udobna!

Uredska stolica mora biti jako kvalitetna i prije svega udobna. Svi oni koji na poslu većinu vremena provode sjedeći za kompjuterom znaju da je udobnost od najveće važnosti. Najbolje je da je uredska stolica ergonomsko oblikovana i da nudi kičmi dovoljnu oporu i stabilnost. Isto je tako važno da izaberete prikladne dimenzije uredske stolice. Ako se pri svom poslu puno mičete po prostoru odlično je rješenje stolica s kotačima. Udobne uredske stolice kod nas možete izabrati u različitim dimenzijama, bojama i oblicima. Osim toga u našoj ćete ponudi naći i ormare vlastite proizvodnje. Nudimo vam i mogućnost projektiranja i montaže. Kontaktirajte nas i predstavit ćemo vam našu ponudu.


Vrtne garniture za vaš dom!

U našoj ćete ponudi osim vrtnih stolica i stolova ili unutarnjih stolica i uredskih stolica naći i atraktivne vrtne garniture koje mogu estetski dopuniti vaš vrt ili okolinu vaše kuće. Vrtne su garniture sastavljene iz stolice ratan ili ostalih materijala, dvosjeda ili trosjeda te odgovarajućeg stola. Ako trebate više informacija o materijalima i cijeni, kontaktirajte nas ili nas posjetite u izložbenom salonu.