Moderni vrtni namještaj: ponuda luksuznog namještaja za vrt ili balkon


Moderni vrtni namještaj može sasvim promijeniti izgled vašeg vrta i okoline kuće ili vašeg balkona. Ako tražite kvalitetan i atraktivan te moderan vrtni namještaj - ponuda je kod nas bogata i raznolika. U prodajni asortiman uvrstili smo vrtni namještaj od aluminija pa i vrtni namještaj izrađen iz ostalih odličnih i pažljivo odabranih materijala. Luksuzni vrtni namještaj dostupan vam je po prihvatljivoj konkurentnoj cijeni. Cjelovitu ponudu možete pogledati na našoj web stranici, a možete nas i posjetiti u našem izložbenom salonu gdje možete vrtni namještaj i isprobati. Ponuda vrtnog namještaja obuhvaća tako moderne stolove i stolice kao i klasične vrtne garniture, zato smo sigurni da ćete i najzahtjevniji ukusi kod nas naći nešto za svoj vrt ili balkon.


Odmorite se u prekrasnom ambijentu vlastitog vrta

Vjerojatno se svi slažemo da nema boljeg osjećaja od ležernog odmaranja i uživanja na svom vrtu. A ako želimo ostvariti prijatnu i udobnu atmosferu, trebamo i kvalitetan i estetski vrtni namještaj koji uključuje funkcionalne i udobne stolice ili fotelje, dvosjede ili trosjede te, naravno, stol. Ako volite moderne oblike i linije, moderni vrtni namještaj je odlično rješenje za vas. A ako više volite klasiku, ponuda klasičnog vrtnog namještaja također je raznolika. Među moderni vrtni namještaj uvrstili smo vrtnu garnituru Maui. To je vrtni set iznimno elegantnog dizajna. Garnitura sastoji od stola, dvije stolice i dvosjeda. Kućište je izrađeno od aluminija, a jastuci su izraženi od outdor materijala, koji je primjeran za vanjsku i unutarnju upotrebu. Vrtni namještaj od aluminija jako je kvalitetan i atraktivan. Set modernog vrtnog namještaja Maui elegantan je izbor tako za terasu vašeg doma ili većeg balkona kao i za terase hotela i ostalih ugostiteljskih objekata.

Moderni vrtni namještaj ponudaVrtni namještaj od aluminija


Luksuzni vrtni namještaj za balkon ili vrt

Kad tražite vrtni namještaj obratite pažnju na materijale iz kojeg su garniture izrađene. Samo kvalitetni i pažljivo izabrani materijali omogućit će vam ležerno uživanje ili druženje s prijateljima. Proljeće ili ljeto, ponekad i jesen, odlično su vrijeme za druženje s prijateljima ili odmaranje na vrtu. Kako biste pri tome osjećali udobno, morate izabrati i takav vrtni namještaj. Vrtni namještaj odlično je rješenje i za opremu balkona ili terase. Vrtni namještaj, kao što je garnitura Leona, odlično je rješenje za sve one, koji traže udobnost i eleganciju. Aluminijsko kućište zaštićeno je s prašnim lakiranjem, koje omogućuje deblji sloj laka i s time bolju zaštitu. Kućište je prepleteno sa iznimno kvalitetnim Textilenom. Zbog izuzetne opstojnosti i udobnosti garnitura je odličan izbor za opremu kućnih objekata kao i za profesionalnu upotrebu. Garnitura Leona luksuzan je vrtni namještaj koji je sastavljen iz jednosjeda, dvosjeda i stola. Ponuda vrtnog namještaja dostupna je na našoj web stranici i u našem izložbenom salonu.


Ponuda vrtnog namještaja

U našu smo ponudu vrtnog namještaja uvrstili različite stolove i stolice odnosno garniture koje se mogu pohvaliti ne samo atraktivnim i modernim izgledom, već prije svega udobnošću. Vrtni namještaj možete kombinirati prema svojim željama i zahtjevima. Ako tražite udobnu i lijepu garnituru za vrt ili balkon garnitura Merida odličan je izbor. Zbog visoke kvalitete primjeren je i za profesionalnu upotrebu ugostiteljskih objekata (terase barova, hotela). Može se koristiti vani ili za unutarnje prostorije (lobiji hotela, lounch barovi...). Garnitura je sastavljena od trosjeda, dva jednosjeda te stolića. Kućište je od aluminija, a jastuci su presvučeni outdoor materijalom.


Elegancija i udobnost za najzahtjevnije ukuse

Različiti ljudi imaju različite ukuse i sviđaju im se različiti stilovi. Zato smo i mi odlučili ponuditi vam različite vrtne garniture koje će udovoljiti i najzahtjevnije ukuse. Takav je i elegantan set Las Vegas koji je odličan izbor za opremu modernih vanjskih prostorija. To je vrtni namještaj od aluminija, prepleten jako kvalitetnim pletivom u imitaciji ratana. Uz prekrasnu i elegantnu vrtnu garnituru dobivate i dodatne jastuke za maksimalan užitak.