Pošaljite upit

Proizvodnja stolica na visokom nivou kvalitete

Proizvodnja stolica na visokom nivou kvaliteteKako u poplavi ponuditelja stolica i stolova izabrati najboljeg? To je jednostavno. Izaberite najiskusnije. Poduzeće Škerjanc je obiteljsko poduzeće koje ima na području proizvodnje stolova dugogodišnje iskustvo. I ne samo to. Stolice su zaista naša strast! Svi znamo da su stolice nužan dio našeg svakidašnjeg života. Sjedimo na poslu, sjedimo kod kuće za kuhinjskim stolom u blagovaonici li za šankom u kuhinji, sjedimo na večeri u restoranu, sjedimo u kafićima. I zaista je važno na čemu sjedimo. Zato je naš cilj ponuditi vam najbolje što možemo – kvalitetne i udobne stolice na kojima sjedenje neće biti muka, već veselje. Ako tražite najbolje, onda izaberite najbolje. Stolice za terasu, stolice za ugostiteljstvo, stolice za blagovaonice, stolice za restorane i kafiće, barski stolovi i stolice s naslonom ili bez – ponuda je bogata i raznolika. Za sve ukuse, pa čak i za najzahtjevnije, sigurno imamo nešto za vas.


Stolice su naša strast

Trendovi na području stolica neprestano se mijenjaju, no jedno uvijek ostaje isto – moraju biti atraktivne i udobne. Tijekom godina stolice se mijenjaju, materijali koji su još danas moderni sutra postaju nezanimljivi, oblici također. Stolice Škerjanc na području proizvodnje stolica slijede svim trendovima, a za izradu se koriste samo najbolji materijali koji su kvalitetni i otporni. Pri izradi stolica naša je pažnja posvećena prije svega udobnosti i funkcionalnosti. Bilo kakve stolice tražite, mi to sigurno imamo. Od klasičnih unutarnjih stolica za blagovaonice koje mogu biti moderne ili rustikalne, pa sve do stolica za terasu i vanjskih odnosno vrtnih garnitura. Stolice za terasu mogu biti izrađene iz različitih materijala, od ratana, pletiva, od furnira itd. Osim stolica za domaću upotrebu tu su i stolice za ugostiteljstvo. Nema ništa gore od romantične večere na neudobnim stolicama, zar ne? Baš se zato ogromno ugostitelja odlučuje za naše stolice za restorane. Od konkurencije razlikujemo se prije svega po kvaliteti, pa i cijeni. A i ponuda je bogata. Od drvenih ili metalnih stolica u različitim bojama, dimenzijama i dizajnima pa sve do barskih stolova i stolica za kafiće. Kvalitetne i estetske ugostiteljske stolice talijanskog, rustikalnog ili modernog dizajna odličan su izbor za opremu ugostiteljskih objekata ili prostorija. A kakav je vaš stil?

Barski stolovi i stolice

Nudimo vam i profesionalne barske stolove i stolice. Barske stolice nisu samo odlično rješenje za kafiće i ostale ugostiteljske objekte, one mogu biti i prekrasan element u vašem domu. Moderno opremljeni stanovi i kuće za stolice biraju barske stolice s naslonom ili bez naslona. A na vama je da izaberete što vam više odgovara.