Pošaljite upit

Stol i stolice za ugostiteljstvo, vrt i urede - različiti dizajni za različite ukuse

Stol i stolice obavezan su dio svakog domaćinstva pa i ugostiteljskih lokala. Moderno uređeni stanovi i kuće zahtijevaju i takvu unutarnju opremu, pa je zato u zadnje vrijeme potražnja modernih stolova i stolica jako velika. Šank stolica već dugo nije rezervirana samo za kafiće i ugostiteljske lokale, pa zato nije ništa neobično ako u modernoj kuhinji ili modernoj blagovaonici vidimo barske stolice i visoke stolove. Također se i puno ugostitelja odlučuje za moderne stolove i stolice za ugostiteljstvo. Osim blagovaonica i ugostiteljskih lokala i u drugim prostorima trebaju nam i stolice i stol. Za vrt je odlično rješenje prekrasna vrtna garnitura ili vrtna ležaljka za odmor. U našoj ćete ponudi naći zaista raznovrsne stolove i stolice za sve ukuse i za sve prostore u vašem domu. A ako trebate i uredsku opremu, naše je poduzeće također pravo mjesto za vas. Stolica uredska koju možete pogledati na našoj web stranici ili u našem prodajnom salonu te ostali stolovi i stolici izrađeni su iz kvalitetnih i pažljivo odabranih materijala, dostupni su u različitim dizajnima za sve ukuse.

stol i stolice

Stolice su naša strast!

Ugostiteljske stolice, stol i stolice za domaću upotrebu, stol i stolice za vrt, uredske i ostale stolice naša su velika strast. Tijekom godina trendovi su se na području stolica i stolova neprestano mijenjali, također i oblici i materijali. Osim što su stol i stolice obavezan dio opreme svakog doma i kafića ili restorana, u današnje vrijeme stolice postaju i sve više predmet dekoracije, pa zato mnogi dizajneri oblikuju posebne stolice koje imaju mnogo veću vrijednost i funkciju. Možemo reći da naše stolice slijede svim aktualnim trendovima na području izrade odnosno proizvodnje stolica. Pri proizvodnji zato koristimo samo najbolje materijale, a posebnu pažnju posvećujemo udobnosti i funkcionalnosti. Stolice i stolovi za ugostiteljstvo ili vrt ili za vašu blagovaonicu, barska stolica ili uredska stolica - kod nas ćete sigurno naći ono što tražite.

GARNITURE ZA VRT

Stolica - uredska, vrtna ili unutarnja? Koji stil vam odgovara?

Naša ponuda stolica je raznolika i atraktivna. Od modernih unutarnjih stolica i stolova za moderno opremljene stanove i kuće pa sve do klasičnih stolica iz kvalitetnih materijala. U našoj kolekciji Premium Collection možete izabrati stil koji vam odgovara odnosno koji vam se najviše sviđa. Ako imate šank u kuhinji, šank stolica je odlično rješenje za vas. Ako uređujete vaš domaći ured ili vam treba stolica za ured, izaberite udobnu i ergonomsko oblikovanu stolicu. Uredska stolica kao i ostali uredski namještaj mora biti udoban i prije svega funkcionalan. Naš uredski namještaj je oblikovan tako da možete urediti vašu radnu okolinu tako da bude udobna i ugodna te da pozitivno djeluje na radnu sposobnost svih u uredu.

stol i stolice

Stol i stolice za ugostiteljstvo i vrt

Profesionalne stolice i stolovi za ugostiteljstvo izrađeni su iz najboljih i najkvalitetnijih materijala koji su otporni na neugodne vremenske uvjete. Kvalitetne i estetsko privlačne ugostiteljske stolice modernog ili rustikalnog dizajna mogu biti odličan izbor za opremu ugostiteljskih lokala i prostorija. A kakav je vaš stil? Naša ponuda obuhvaća tako drvene kao i metalne stolice koje su vam dostupne u različitim bojama, oblicima i dimenzijama. A za uređenje vašeg dvorišta, vrta ili terase izaberite prekrasne moderne ili klasične vrtne garniture koje su dostupne u različitim sastavima.

Ostala ponuda

Stol i stolice samo su jedan dio bogatog prodajnog asortimana Škerjanc. U našoj su ponudi i vrtne ležaljke, uredski stolovi, stolice za proizvodnju, stolne ploče, stolna postolja, oprema za blagovaonice, catering oprema, kuhinjski stolovi, suncobrani, električni grijači, vreće za sjedenje, stolice i stolovi od furnira itd. Posjetite nas u našem izložbeno prodajnom salonu ili si ponudu pogledajte na našoj web stranici. Sigurni smo da ćete naći nešto za svoj dom ili ured.

Više o vrtnem namještaju ovdje:https://www.vsisi.com.hr/skerjanc/moderni-vrtni-namjestaj