Pošaljite upit

Detekcija propuštanja i traženje pogreške na zelenom krovu

Detekcija propuštanja zelenog krova uvijek se smatrala kompliciranim i teškim poslom, a mi vam svojim inovativnim postupcima jamčimo brzu i učinkovitu detekciju propuštanja ravnih krovova. Traženje pogreške na zelenom krovu izvodimo suvremenim postupkom EFVM® i sustavom ProtectSys®. Zvuči komplicirano, zar ne? Proces je sam po sebi zapravo rezultat dugogodišnjeg razvoja, ali učinak je brz i nevjerojatan. Detekcija propuštanja zelenog krova, detekcija pogrešaka na ravnom krovu odnosno točaka na kojima bi se prokišnjavanje ravnog krova moglo pojaviti, spriječava nastanak oštećenja koje bi nastalo prodorom vode u objekt. Pri tome je važno da tijekom postupka ništa ne poduzimamo odnosno mijenjamo na krovu, jer se detekcija propuštanja ravnih krovova provodi bez odstranjivanja materijala (to znači direktno na travi ili šljunku).

Traženje pogreške na zelenom krovuTraženje pogreške na zelenom krovu postupkom EFVM®

Detekciju propuštanja zelenog krova ili test propuštanja ravnih krovova bez obzira na pokrovni materijal u tvrtki ILD Slovenija izvodimo posebnim patentiranim postupkom EFVM®, što je skraćenica za engleski izraz Electic Field Vector Mapping® odnosno površinsko provjeravanje napona. Taj postupak omogućava traženje pogreške na zelenom krovu uz pomoć mjerenja struje. Postupak EFVM® i sustav ProtectSys® omogućavaju detekciju propuštanja zelenog krova, krova prekrivenog šljunkom ili površina s betonskim pločama postavljenim na podlogu krhotina odnosno bez dodatne postave, pa su pogodni za brzu sanaciju prokišnjavanja ili pregled novogradnji. Pogodni su za detekciju pogrešaka na ravnom krovu, koji ima krovne membrane PVC, FPO, TPO i bitumenske trake.

Detekcija propuštanja ravnih krovova kao prevencija

Traženje pogrešaka na zelenom krovu, koji već prokišnjava znatno je skuplje prvenstveno zbog već načinjene štete, ali sam postupak u osnovi i nije ako ga pravilno izvedemo. Ako detekciju propuštanja zelenog krova provodimo samo vizualnim pregledom ili tako što odstranjujemo materijal, onda je detekcija zaista dugotrajna i skupa. Stoga je za detekciju propuštanja zelenog krova najbolje koristiti EFVM® postupak. Prije svega, bitno je da detekciju pogrešaka na zelenom krovu obavimo prije nego što dođe do prokišnjavanja ravnog krova, što znači odmah pri novogradnji, nakon čega to u određenim vremenskim razmacima ponavljamo. Održavanjem krova spriječit ćemo pojavu većeg oštećenja.

ILD Slovenija | Detekciju propuštanja i traženje pogrešaka na zelenom krovu obavite još prije prokišnjavanja - linkovi do naše web-stranice:

  • Detekcija propuštanja zelenog krova
  • Traženje pogreške na zelenom krovu
  • Detekcija propuštanja ravnih krovova
Prikaži više ... Prikaži manje ...

Pošaljite upit