Gradnja ravnog krova sa zaštitnim sustavom

Gradnja ravnog krova uvijek predstavlja određeni izazov, jer to želimo napraviti kvalitetno i trajno. Stoga je važno da gradnja ne počinje prebrzo i da izaberete dobrog izvođača koji će biti na visini zadatka i koji će koristiti kvalitetno krovište za ravne krovove. Krovovi već dugo ne predstavljaju samo zaštitu našeg doma od vremenskih utjecaja, nego su postali i funkcionalni dio naše kuće. Izgradnja ravnog krova omogućava nam korištenje još jedne površine pod otvorenim nebom, prostora za druženje, a prije svega pruža nam i uređenje vrta u centru grada. Izbor je ogroman i namjena ravnog krova uvijek je pridobivanje dodatne korisne površine. To se ne odnosi na slučaj kada postavljanje ravnog krova shvatimo olako, te izaberemo jeftine materijale i krovište za ravne krovove, nakon čega ravni krov može postati prava noćna mora.

Uz visoku kvalitetu krovišta za ravne krovove do funkcionalnog dodatnog prostora

Krovište za ravne krovoveUpravo promišljena gradnja ravnog krova spriječit će u budućnosti velike troškove sanacije radi nekontroliranog propuštanja. Brzo pronalaženje mjesta štete ili mogućih pogrešaka u instalaciji hidroizolacijskog sloja a time i jednostavan popravak, omogućit će vrlo jednostavno i jeftino održavanje vašeg ravnog krova. Prije samog pokrivanja vašeg ravnog krova posavjetovat ćemo se s vama i pokušati pronaći optimalno rješenje. Prilikom gradnje ravnog krova ili njegove opsežne sanacije prvenstveno preporučujemo korištenje mreže za mjerenje PROTECTSYS, jer se na taj način tijesnost krova stalno kontrolira. Bez obzira na kvalitetu vašeg krovišta za ravne krovove potrebno je obaviti detaljan pregled najmanje dva puta godišnje i popraviti moguća oštećenja. Pametni sustav upozorenja mreže za mjerenje PROTECTSYS u pravom trenutku upozorit će vas na mjesto na kojem dolazi do propuštanja i tako ćete imati mogućnost preventivno djelovati i spriječiti pojavu veće štete.

Pokrivanje vašeg ravnog krova u rukama stručnjaka

Gradnja ravnog krova je za neke izvođače radova prevelik zalogaj, ali mi vam jamčimo profesionalno savjetovanje na području pokrivanja ravnih krovova i uvjeravamo vas da za gradnju koristimo samo najbolja krovišta za ravne krovove.
Jedino pravilnom gradnjom ravnog krova spriječit ćete prokišnjavanje i održati kvalitetu vašeg ravnog krova, bez obzira na njegovu svrhu.