Pregled vodotijesnosti novogradnji, bazena i rezervoara za vodu

Pregled vodotijesnosti novogradnji najbolji je način da si osigurate dugotrajnu zaštitu, a time i ogromno uštedite. Isto vrijedi i za pregled vodotijesnosti bazena, provjerite je prije nego što se pojave poteškoće zbog propuštanja. Zašto biste takav projekt prepustili slučaju ako si unaprijed možete zajamčiti sigurnu i dugotrajnu upotrebu bez propuštanja i stalnih briga? Pregled vodotijesnosti rezervoara za vodu donosi vam toliko prednosti da je potpuno besmisleno propustiti ovaj važan korak. Osim što vam u poduzeću ILD Slovenija nudimo pregled vodotijesnosti novogradnji (test vodotijesnosti ravnog krova), na raspolaganju smo vam i za isušivanje prostorija. U našem poduzeću čvrsto vjerujemo da suvremenu tehnologiju i inovacije treba uporabiti u vlastitu korist i iskoristiti sve što nam nude.

Pregled vodotijesnosti novogradnji metodom EFVM u kombinaciji sa sustavom ProtectSys

U slučaju novogradnji vjeruje se da 'sve uvijek štima', ali to je tako samo u teoriji. U praksi se uvijek pokaže da postoji neki nedostatak. Kada krov prokišnjava nastaje veliki problem, koji će također biti financijski veliki zalogaj koji premašuje i isušivanje prostorija. Drugačije je, naravno, ako se odlučite za pregled vodotijesnosti novogradnji. Uz naš sustav ProtectSys brzo ćemo otkriti oštećena mjesta i sanirati ih na vaš zahtjev. Sustav je također prikladan za pregled vodotijesnosti bazena ili pregled vodotijesnosti rezervoara za vodu, jer velikom preciznošću otkriva mjesta na kojima je brtvljenje slabo. Osim što obavimo pregled vodotijesnosti bazena, rezervoara za vodu ili krovova, izdamo vam i potvrdu, kojom vam jamčimo da je brtvljenje objekta odgovarajuće obavljeno.

Zašto se odlučiti za pregled vodotijesnosti novogradnji

Bez obzira na svrhu novogradnje, naš cilj je da se obavi što manje održavanja i ulaganja, i to dugoročno. To je moguće realizirati samo kvalitetnim materijalima i radom, tako da je neophodna uporaba ProtectSys sustava, koji se koristi u poduzeću ILD Slovenija za pregled vodotijesnosti novogradnji, kao i za pregled vodotijesnosti rezervoara za vodu i pregled vodotijesnosti bazena. Pouzdanu dijagnozu tijesnosti možemo obaviti i kasnije, tijekom redovitih kontrola. ProtectSys je sustav koji je prikladan i za pregled vodotijesnosti ravnog krova, a o tome vam izdamo i potvrdu vodotijesnosti.

ILD Slovenija | Pregled vodotijesnosti novogradnji sustavom ProtectSys - linkovi do naše web-stranice:

  • Pregled vodotijesnosti novogradnji
  • Pregled vodotijesnosti bazena
  • Pregled vodotijesnosti rezervoara za vodu