Izvedba ravnog krova s odličnim sustavom za praćenje

Izvedba ravnog krovaIzvedba ravnog krova je iznimno važna, jer ravni krovovi imaju vrlo male nagibe i na njima često dolazi do dužeg zadržavanja vode. Krovište za ravne krovove je na ovaj način izloženo vodi, ne samo za vrijeme kišnog pljuska, kao što je to slučaj s kosim krovom, nego čak i tijekom manjih oborina, a zbog zadržavanja vode i nakon padavina. Bitno je, dakle, da je pokrivanje ravnih krovova visoke kvalitete, što znači da je za izvedbu ravnog krova potrebno koristiti samo najbolje materijale kako bi realizacija bila profesionalna. U tom slučaju, cijena ravnih krovova je za vas povoljna, jer neće biti potrebno izvoditi ranu sanaciju ravnih krovova, koja bi dovela do znatnog porasta cijene. Ponekad, unatoč svim mjerama pri izvedbi ravnih krovova dođe do netijesnosti krovišta za ravne krovove. U ovom slučaju presudno je osigurati odgovarajuću zaštitu. Mreža za mjerenje PROTECTSYS definitivno je najpametnije rješenje koje postoji na tržištu.

Neka izvedba ravnog krova bude pametna kako biste bili bezbrižni

Ako se pri izvedbi ravnog krova opredijelite za mrežu za mjerenje PROTECTSYS, to će vam pružiti sigurnost vašeg krovišta za ravne krovove. Naime, radi se o sustavu obavještavanja pomoću kojeg ćete automatski dobiti informaciju o potencijalnom propuštanju krova.

Cijena popravka ravnog krova je povoljna uz pravodobnu obavijest

Cijena popravka ravnog krova bit će niska, jer će vas sustav prilično precizno obavijestiti o mjestu proboja. Spomenuta cijena bit će niska iz dva razloga: izvedba popravka ravnog krova na unaprijed poznatom mjestu bit će brza, bez skupog i dugotrajnog traženja, a ujedno i pravovremena. U slučaju da se popravak krovišta za ravne krovove ne obavi pravovremeno bilo bi nužno u potpunosti nadomjestiti toplinsku izolaciju, zbog natopljenosti vodom.