Krovište za ravne krovove možete opremiti sustavom za praćenje

Krovište za ravne krovove ima posebnu važnost jer većina ravnih krovova ima vrlo niske nagibe, tako da na njima može doći i do dugotrajnog zadržavanja vode. Ravni krovovi na ovaj način ostaju izloženi opasnosti ne samo tijekom jakih pljuskova nego i u periodu bilo kakvih padavina, pa čak i nakon njih. Stoga je važno da je krovište za ravne krovove visoke kvalitete i da se pokrivanje izvede zaista majstorski. Ponekad ni to nije dovoljno, pa iz takvih ili drugih razloga može doći do propuštanja krovišta za ravne krovove. Gradnja ravnog krova izaziva strah kod mnogih investitora jer se boje prerane sanacije ravnog krova. U našem slučaju je vaš potencijalni strah sasvim suvišan. Pokrivanje ravnog krova obavit ćemo korištenjem najboljeg krovišta za ravne krovove, a pored toga ugradit ćemo vam mrežu za mjerenje PROTECTSYS, koja će omogućiti da vaš krov bude pod stalnim nadzorom.

Krovište za ravne krovoveKrovište za ravne krovove može upozoriti na mogućnost prokišnjavanja

Kombinacija krovišta za ravne krovove i mreže za mjerenje PROTECTSYS upozoravat će vas na stanje vodotijesnosti vašeg krova. Pokrivanje ravnog krova korištenjem posebne tehnologije omogućava vam konstantnu kontrolu funkcionalnosti krova. Gradnja ravnog krova s nama povoljna je za vas iz dva razloga: dobit ćete izvrsnog i temeljitog izvođača radova, koji će osigurati da se pokrivanje krova obavi u skladu sa strukom i dobit ćete pametan krov koji će vam omogućiti kontrolu vodotijesnosti. Zahvaljujući pametnoj gradnji ravnog krova bit ćete pravovremeno obaviješteni o potencijalnom prokišnjavanju i tako ćete odmah dobiti mogućnost uklanjanja pogreške.

Gradnja ravnog krova može biti visokomoderna i pametna

Ono što je prije nekoliko desetljeća bila znanstvena fantastika danas je uobičajen tehnički postupak. Predlažemo vam izvedbu pametnog krova. To se može postići tako što za vrijeme pokrivanja ravnog krova ugradite naš nadzorni sustav, koji će vas konstantno upozoravati na stanje kvalitete vašeg krova.

ild-group.si | Kroviše za ravne krovove s praćenjem