Održavanje krovova, popravci i savjetovanje oko sanacija

Održavanje krovova jedna je od usluga koju obavljamo u poduzeću Streha Kuhar. Bavimo se ravnim kao i klasičnim krovovima, obavljamo servisiranje krova i savjetovanje oko sanacija. Sustavno održavanje krovova neophodno je ako želimo osigurati redovite popravke odnosno servisiranje krova, koje će spriječiti veće poteškoće i na taj način veće oštećenje, a kao posljedicu i veće troškove. Održavanje krovova najbolji je način da si zajamčite siguran i bezbrižan boravak ili rad u nekom objektu, jer ćete tako biti sigurni da je s krovom sve u redu. Jedan od najčešćih postupaka za određivanje propuštanja je test dimom na ravnom krovu, tijekom kojeg se jasno pokaže gdje je potreban popravak.

Redovito servisiranje i održavanje krovova je razumna odluka

Svoj automobil vjerojatno redovito vozite na servis, dok krov nad glavom zaboravljate. Održavanje krovova jednako je važno za objekt kao redovan servis za automobil. Redovito sustavno održavanje krovova uključje sljedeće:

  • Izradu servisne knjižice
  • Uklanjanje grešaka
  • Preventivno odstranjivanje potencijalnih poteškoća
  • Zaštitni premazi
  • Čišćenje oluka i odvoda
  • Montaža dodatne opreme
  • Savjetovanje oko sanacija

Redovito održavanje krova podrazumijeva da ćete dobiti redovito i kvalitetno servisiranje, a mi ćemo imati uvid u proces starenja materijala i pristup podacima čijom uporabom možemo obavljati analize, što će dugoročno dovesti do poboljšanja.

Održavanje krovova snižava troškove

Periodično servisiranje za vlasnika znači da će cijena biti dugoročno niža, jer neće dolaziti do većih oštećenja, koja bi dovela do potrebe za većim popravcima. Ako se zbog zanemarivanja pri održavanju krova to ipak dogodi, u poduzeću Streha Kuhar nudimo vam također savjete oko sanacija i pregled nastale štete, kao što je test dimom na ravnom krovu, kojim ćemo otkriti mjesto prokišnjavanja i sanirati ga. Bez sumnje, najbolja investicija u budućnost je redovito servisiranje odnosno pregledanje krova, koje obavlja stručnjak.

Streha Kuhar | Redovito održavanje krovova je najbolja investicija - linkovi do naše web-stranice: