Sušenje ravnih krovova osigurava kvalitetan boravak

Pored ostalih usluga poduzeća ILD Slovenija izdvajamo i sušenje ravnih krovova. Vlaga je jedna od najgorih poteškoća u svim vrstama zgrada. Problem je u tome što nije samo neprijatna, nego i štetna, jer može izazvati niz komplikacija. Stoga je važno, bez obzira na uzrok pojave vlage u zgradi, pobrinuti se za sušenje ravnih krovova, sušenje toplinske izolacije i sušenje prostorija u zgradi. Sušenje nakon poplava jednako je važno kao i sanacija ostalih stvari, jer se vidljiva oštećenja i nečistoća uklone, a vlaga pri neispravnom postupanju ostane, zato je sušenje nakon poplava ključno. Isto se odnosi i na redovito održavanje ravnog krova i detekciju propuštanja, a nakon pronalaženja takvih točaka potrebno je sušenje toplinske izolacije, pod uvjetom da se navlaženost već dogodila. Mokra toplinska izolacija ne obavlja više dobro svoju osnovnu funkciju, jer se toplinska provodnost mokre toplinske izolacije znatno poveća.

Sušenje ravnih krovova nakon prodora vode

Ravni krov je izvrsna prilika da se iskoriste sve površine u zgradi. Cijena je vrlo povoljna, istodobno je lak i ima potencijal za širenje. Najveći izazov oduvijek je predstavljala hidroizolacija ravnog krova, jer je pri propuštanju potrebno sušenje ravnih krovova odnosno sušenje toplinske izolacije, a slično je i sa sušenjem nakon poplava, ako objekt želimo dobro sanirati. Potencijalno sušenje toplinske izolacije radi propuštanja možemo izbjeći, jer našim sustavom ProtectSys otkrivamo oštećeno mjesto i prije samog prodora vode.

Sušenje nakon poplava

Sušenje ravnih krovova, kao i sušenje nakon poplava važno je obaviti kvalitetno, a još važnije ih je spriječiti. Sušenje izolacija možemo u potpunosti spriječiti sustavom za detekciju propuštanja odnosno detekciju oštećenja ProtectSys, koji odmah prepozna oštećenje, upozori na to, a mi o tome obavijestimo vlasnika zgrade i saniramo po točkama, tako da voda uopće ne prodre u sloj izolacije. Dakle, sušenje ravnih krovova više neće biti potrebno, jer se sustavom spriječi bilo kakav prodor vode, što znači da su troškovi niži, sredina za boravak ili rad zdrava i bez vlage, a korisnici bez brige. Redovito održavanje ravnog krova i nadzor sustavom ProtectSys jamče vam dugoročno rješenje i niske troškove.

ILD Slovenija | Sušenje ravnih krovova i sušenje toplinske izolacije više neće biti potrebno izvesti- linkovi do naše web- stranice:

- Sušenje ravnih krovova
- Sušenje toplinske izolacije
- Sušenje nakon poplava