Krovište za ravne krovove sa zaštitom od propuštanja

Krovište za ravne krovoveKrovište za ravne krovove i njegova kvaliteta su vrlo važni u izgradnji ravnog krova jer se na njemu često zadržava veća količina vode. Izloženo je svim vremenskim utjecajima, pa je važno da krovište za ravne krovove doista bude izrađeno od kvalitetnih materijala. Najviše su na udaru upravo zeleni krovovi kojima pokušavamo dobiti dodatnu plodnu površinu, koje u urbanoj sredini nedostaje. Za mnoge izvođače upravo gradnja ravnog krova predstavlja prevelik izazov, a mi vam jamčimo da ćemo se zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i kvalitetnom krovištu za ravne krovove pobrinuti da vaš krov odoli svim vremenskim prilikama. Pokrivanje ravnog krova izvest ćemo postavljanjem najboljeg krovišta, a u isto vrijeme ugradit ćemo nadzorni sustav mreže za mjerenje PROTECTSYS, koji će vas odmah obavijestiti o mogućem propuštanju i spriječiti veću štetu. Pokrivanje ravnog krova korištenjem posebne tehnologije koja otkriva prokišnjavanje omogućava vam stalno kontroliranje tijesnosti vašeg krova kako biste na taj način izbjegli moguće skupe sanacije u budućnosti.

Krovište za ravne krovove može upozoriti na propuštanje

Vodotijesnost ravnog krova omogućuju jedino stručna izvedba pokrivanja ravnog krova i prikladni hidroizolacijski materijali. Odgovarajuća kombinacija krovišta za ravne krovove i gradnje ravnog krova posebnim sustavom, koji upozorava na prokišnjavanje, omogućava da se naše krovište uspješno odupre svim vremenskim utjecajima. Gradnja ravnog krova korištenjem pametne tehnologije mreže za mjerenje PROTECTSYS omogućuje vam da odmah budete obaviješteni o bilo kakvom propuštanju vode. Za gradnju ravnog krova nikada se ne odlučujte nepromišljeno i ishitreno da ne biste požalili zbog svoje odluke, jer biste zbog nepravilnog postavljanja imali više štete nego koristi. Uz nas o tome ne morate brinuti.

Pored kvalitetnog pokrivanja ravnog krova bitni su također redoviti pregledi

Gradnja ravnog krova ne završava se postavljanjem krova, već zahtijeva redovito održavanje. Preporučujemo vam da krov temeljito pregledate dva puta godišnje i uklonite nepravilnosti, bez obzira na to imate li instaliran nadzorni sustav za propuštanje ili ne.
Na raspolaganju smo vam za bilo kakve informacije u vezi s pokrivanjem ravnog krova, jer ne želimo da vam krovište izaziva poteškoće.