Dimniki Hočevar

Dimniki Hočevar

Dimnjaci, kamini i dimnjačarske usluge - Dimniki Hočevar

Ako tražite profesionalne izvođače, koji se dimnjacima i kaminima bave profesionalno već nekoliko desetljeća, onda je obiteljska tvrtka Dimniki Hočevar pravi izbor za vas. Dimnjačarstvo je program i usluga tvrtke, koja uključuje i profesionalnu brigu za vašdimnjaknakon njegove instalacije. Kad renovirati a kad izgraditi? Nazovite nas!

Dimnjak - općenito

Dimnjakje sastavni dio sustava grijanja. Stvaranje potrebne vučne sile za izgaranje goriva u uređaju za loženje i odvod dimnih plinova je njegov primarni zadatak.Dimniplinovinastaju kao nusprodukt u procesu izgaranja u dimnjaku. Dimnjaci su iznimno važna komponenta objekata. Prije nego što ga izgradimo, moramo odlučiti kakvu vrstu goriva ćemo koristiti. Tako ćemo zajamčiti pravilno djelovanje dimnjaka. DimnjaciHočevarnude kvalitetne i sveobuhvatne usluge, uključujući planiranje dimnjaka,gradnju dimnjaka,obnovu dimnjaka, sanaciju dimnjaka i održavanje dimnjaka. Dimnjačarstvo je važan dio održavanja i produžavanja životnog vijeka svakog dimnjaka.

Kao i sve stvari,dimnjacitakođer postoje u različitim verzijama. Zato se koriste materijali kao što su keramika i lim od nehrđajućeg čelika. U posljednjih nekoliko godina postaju popularnidimnjaci inox, rostfrei dimnjaci i dimnjaci Schiedel.


Dimnjaci u moderno doba

U moderno doba zastupane su sve vrste dimnjaka.Izgradnja dimnjakapostala je složena stvar. Prilikom odabira dimnjaka moramo uzeti u obzir više stvari. Vrstu i veličinu dimnjaka najbolje procjeni projektant na osnovu vrste i tipa uređaja za loženje, vrste goriva, nazivne snage uređaja za loženje, režima grijanja, lokacije ložnice, visine zgrade i broja uređaja za loženje. Dimniki Hočevar za takve su zadatke pravi izbor, jer imaju potrebne vještine.

Kamini i kaminske peći

Kaminisu u modernom dobu postali sve popularniji način grijanja. Razvili su se iz seoskih peći, a danas predstavljaju jeftin i ekološki način grijanja.Dimnjacisu sastavni dio sustava grijanja, koji se povezuje i skaminom. Kamini se mogu dobiti na tržištu u različitim verzijama: obloženi limom, od prirodnog kamena ili keramični u različitim bojama. Tvrtka Dimniki Hočevar nudi sveobuhvatne usluge na tom području i nudi vam usluge kao što su:izgradnja dimnjaka, izrada dimnjaka idijamantno bušenje.

Dimniki Hočevar - ponuda

Ponuda obiteljske tvrtke Dimniki Hočevar iznimno je široka i sveokupna. Nudimo: Dizajn, izgradnju, obnovu, održavanje dimnjaka i kaminskih peći i usluge sanacije.Dimnjačarstvoje izuzetno važan dio održavanja dimnjaka, koji zahtijeva posebna znanja. Ta znanja su danas rijetkost, a dimnjaci, s druge strane, nisu. Obnova iizgradnja dimnjaka, Dimniki Hočevar.

Dimniki Hočevar | Dimnjaci, kamini i dimnjačarske usluge, link do naše web stranice:
  • Gradnja dimnjaka
  • Obnova dimnjaka
  • Inox dimnjaci
  • Kamini
  • Montažni dimnjaci
  • Vrste dimnjaka
  • Preporuke
  • Troslojni dimnjaci
Prikaži više ... Prikaži manje ...

Pošaljite upit