Pošaljite upit

Dijamantno bušenje betona - dijamantna svrdla omogućuju precizne i oštre rezove

Bušenje betonaZbog sve većih potreba i zahtjeva naših klijenata povećali smo asortiman usluga i trnutno nudimo i dijamantno bušenje betona, cigle, siporeksa i kamenina. Dijamantna svrdla koje koristimo visoke su kvalitete i omogućuju vrlo precizne i oštre rezove. Bušenje dimnjaka je postupak, koji se obavlja kada je postojeći otvor dimnjaka preuzak i kada se mora povećati, da bi se umetnula inox zavojnica.

Dijamantno bušenje ima mnoge prednosti pred razbijanjem betona. Dijamantno bušenje je tehnika bušenja rupa i otvora u betonu, koje omogućava precizne i oštre rezove a pri tome je razina buke i vibracija na minimumu. Dijamantno bušenje betona ne uzrokuje pukotine ili oštečenje zidova tako da renovacije praktički nisu potrebne.

Dijamantno bušenje betona može biti vlažno ili suho, a obje tehnike omogućavaju rezanje preciznih rupa u dimnjake. Čak je i prašina koja bi se mogla širiti kroz prostor nevtralizirana zbog priklopa na vodu.

Dijamantna svrdla omogućuju brzo i jednostavno bušenje betona

Dijamantno bušenje betona je jednostavan postupek, a naši ga stručnjaci urade brzo i profesionalno. Najprije moramo odrediti mjesto za bušenje ili točan položaj otvora koji nam treba, a zatim pripremimo mašinu za dijamantno bušenje. Mašinu pritvrdimo na stativ i počnemo bušiti. Bušenje se vrši pod kutom od 90 stupnjeva, a mašina se može nastaviti i za koso bušenje pod kutom od 45 stupnjeva. U slučaju da je riječ o bušenju malih rupa u ravnu površinu, mašina se može i vakumski pritvrditi. Diamantna svrdla na bušilici doprinesu k tome, da je bušotina glatka i precizna, a beton ne oštete dalje.

Dijamantno bušenje betona do promjera 450 milimetra

Bušimo i otvore za ventilaciju ložionica, otvore zraka za kaminske peći i nove priključke na šamot dimnjake sa novom krunskom dijamantnom bušilicom. Kako bi dodatno poboljšali kvalitetu provedbe naših usluga sada koristimo i ručnu bušilicu s dijamantnim krunama. Za veće promjere rupa imamo, osim električne bušilice i hidrauličku mašinu. U tvrtki Dimniki Hočevar možemo vam izbušiti rupe do promjera 450 milimetara.


Posjetite našu web stranicu!

Dimniki Hočevar | Bušenje betona, inox dimnjaci, dijamantno bušenje, dijamantna svrdla, bušenje u beton - link do naše web stranice: