Pošaljite upit

Dimnjaci inoxInox dimnjaci - da vaš dimnjak živi dulje

Inox dimnjaci izrađeni su od trajnog i kvalitetnog materijala - od nehrđajućeg čelika. Inox dimnjaci su, u usporedbi s konvencionalnim dimnjacima, znatno izdržljiviji, jer njihov materijal osigurava da kemijski procesi poput korozije i hrđe potječu sporije. Dimnjaci od nehrđajućeg čelika isto su tako otporni na kiseline, koje nastaju tijekom izgaranja. Usprkos velikim promjenama temperature, cijevi nisu osjetljive na skupljanje i istezanje materijala. Brzo se zagriju, a isto tako i ohlade. Inox dimnjaci su neprepustni. Uz pravilno korištenje i održavanje, dimnjak će vašem sustavu grijanja omogućiti dug vijek trajanja. A vi nećete biti stalno zabrinuti kakva će biti cijena sanacije dimnjaka.


Dimniki Hočevar obiteljska je tvrtka koja se specijalizirala za sve potrebe vaših dimnjaka, bilo da je to za njihovu obnovu ili adaptaciju. Inox cijevi za dimnjake pogodne su za sanaciju starih, dotrajanih dimnjaka. Cijevi od nehrđajućeg čelika za dimnjake su pogodne i za novogradnju.

Inox cijevi za dimnjak - odlično rješenje za sanaciju i novogradnju

Kada vidite, da vaš dimnjak ne funkcionira onako kako bi trebao, vrijeme je za sanaciju. Inox cijevi za dimnjak mogu lako zamijeniti stare i dotrajane cijevi za dimnjak i to sa brzom sanacijom. Ako je stari dimnjak previše dotrajao treba ga je porušiti i postaviti novi dimnjak. Mi ćemo vas rado savjetovati, a zatim uraditi profesionalnu instalaciju ili sanaciju pomoću inox cijevi za dimnjake i drugih elemenata.

Inox dimnjaci jako su dobri i za novogradnje. Pravilno izgrađeni inox dimnjaci prava su osnova za besprijekoran i efikasan rad vašeg sustava za gijanje. Prije nego što počnemo sa gradnjom kuće moramo dimnjaku i sustavu za grijanje posvetiti dovoljno pažnje, jer bi vas kasnija sanacija dimnjaka mogla stajati više novaca i vremena. A cijena sanacije znatno je viša ako se odlučimo za rušenje i gradnju novog dimnjaka.

Cijena novog dimnjaka ovisi od slučaja do slučaja

Cijena novog dimnjaka ovisi o mnogim faktorima, zato ju je teško odrediti. Svaki dimnjak je specifičan, a cijena dimnjaka ovisi od vrste uređaja za loženje i materijala, visine i presjeka cijevi.

Kad saniramo stari dimnjak cijena najviše ovisi o dotrajanosti i opsega štete. Ako u dimnjak samo ugradimo inox cijevi to neće stajati puno. Ali kad sanacija uključuje i rušenje i izgradnju novog dimnjaka cijena se može drastično povisiti.

Posjetite našu web stranicu!