Dijamantno bušenje betona - manje prašine, vibracija i precizni i oštri rezovi

Dijamantno bušenje je tehnika bušenja rupa i otvora u betonu, koje omogućava precizne i oštre rezove, a pri tome je razina buke i vibracija na minimumu. Čak i prašina koja bi se mogla širiti kroz prostor je nevtralizirana zbog priklopa na vodu. Dijamantno bušenje betona ne uzrokuje pukotine ili oštečenje zidova, tako da renovacije praktički nisu potrebne. Dijamantno bušenje betona može biti vlažno ili suho, a obje tehnike omogućavaju rezanje preciznih rupa u dimnjake.

Dijamantno bušenje u beton Bušenje betona s dijamantnim svrdlima

Tvrtka Dimniki Hočevar je obiteljska tvrtka, koja se kao prva počela baviti sanacijom dimnjaka od nehrđajućeg čelika koji se zovu inox dimnjaci. 2008 smo zbog sve većih potreba i zahtjeva naših klijenata povećali asortiman usluga i trnutno nudimo i dijamantno bušenje betona, cigle, siporeksa i kamenina. Dijamantna svrdla koje koristimo visoke su kvalitete i omogućuju vrlo precizne i oštre rezove. Bušenje dimnjaka je postupak, koji se obavlja kada je postojeći otvor dimnjaka preuzak i kada se mora povećati, da bi se umetnula inox zavojnica.

Dijamantno bušenje betona - postupak bušenja je brz i jednostavan

Najprije moramo odrediti mjesto za bušenje ili točan položaj otvora koji nam treba, a zatim pripremimo mašinu za dijamantno bušenje. Mašinu pritvrdimo na stativ i počnemo bušiti. Bušenje se vrši pod kutom od 90 stupnjeva, a mašina se može namjestiti i za koso bušenje pod kutom od 45 stupnjeva. U slučaju da je riječ o bušenju malih rupa u ravnu površinu, mašina se može i vakumski pritvrditi. Diamantna svrdla na bušilici doprinesu k tome, da je bušotina glatka i precizna, a beton ne oštete dalje.

Bušimo i otvore za ventilaciju ložionica, otvore zraka za kaminske peći i nove priključke na šamot dimnjake sa novom krunskom dijamantnom bušilicom. Kako bi dodatno poboljšali kvalitetu provedbe naših usluga, sada koristimo i ručnu bušilicu s dijamantnim krunama. Za veće promjere rupa imamo, osim električne bušilice i hidrauličku mašinu. U tvrtki Dimniki Hočevar možemo vam izbušiti rupe do promjera 450 milimetara.

Dobrodošli na našu web stranicu!


Dimniki Hočevar | Dijamantno bušenje betona, bušenje u beton, dijamantna svrdla - link do naše web stranice: