Izrada i obnova dimnjaka

Izrada i izgradnja dimnjaka je proces, koji zahtijeva detaljno ispitivanje sustava grijanja i profesionalan pristup. Projektant mora izradu dimnjaka točno prilagoditi svakom objektu. Dimnjaci inox su idealni jer su napravljeni po mjeri, otporni na hrđanje i imaju dug životni vijek. Možete ih instalirati u novogradnje. U svakom slučaju je izrada inox dimnjaka investicija za budućnost. Kako će izgledati izgradnja dimnjaka ovisi o vrsti dimnjaka koji trebate - jednoslojni ili troslojni. Ne znate kakve su razlike između njih? Nazovite tvrtku Dimnjaci Hočevar i dobiti ćete sva potrebna objašnjenja. Izgradnja, obnova ili dijamantno bušenje - mi smo vam na raspolaganju u svakom slučaju!

Izrada dimnjakaJednoslojni ili troslojni dimnjak inox

Izrada dimnjaka ovisi o pojedinoj situaciji: dali trebate novogradnju ili obnovu dimnjaka, dali je gradnja dimnjaka planirana u već postojećem kanalu ili plaštu dimnjaka, dali trebate montažni dimnjak ili će dimnjak stajati samostalno izvan kuće. Jednoslojni dimnjaci su pogodni za ugradnju u već postojeći kanal, zato su pogodni za sanaciju dimnjaka. Za troslojni inox dimnjak s toplinskom izolacijom - izrada ili montaža odvija se izvan zgrade - dimnjak je montiran na fasadu. Troslojni dimnjaci su lagani, zato izgradnja dimnjaka ne uključuje izradu temelja. Pogodni su i za objekte u kojima nema mogućnosti izrade dimnjaka u samoj zgradi. Svi inox dimnjaci mogu se pohvaliti otpornošću na koroziju i dugim životnim vijekom.

Obnova dimnjaka - dimnjak inox za dug životni vijek

Je li vaš dimnjak dotrajao i ne znate što bi učinili? Nemojte oklijevati s obnovom dimnjaka, jer nepravilno djelovanje dimnjaka može izazvati požar. Također nemojte sami pokušavati sanirati problem, jer je izrada dimnjaka zadatak kvalificiranog stručnjaka. Prečesto se dogodi, da je izgradnja dimnjaka neadekvatna, a posljedice su tragične. Zato se okrenite na nas. Izrada ili obnova dimnjaka će tako teći u skladu sa zakonskim normama, a vaš inox dimnjak će još dugi niz godina služiti svojoj svrsi.


Dimniki Hočevar | Obnova i gradnja, odnosno izrada dimnjaka- link do naše web stranice: