Pošaljite upit

Dimnjak - gradnja dimnjaka i izrada dimnjaka

Izgradnja dimnjaka zahtijeva posebne vještine i zadaća je stručnjaka iz tih područja. Čak je i izgradnja dimnjaka i obnova dimnjaka specifičan proces, koji ponekad podcjenjujemo. Gradnja i izrada dimnjaka ili sanacija dimnjaka mora biti profesionalno urađena, jer postoji priličan broj čimbenika na koje moramo paziti.

Gradnja dimnjakaDimnik - općenito

Dimnjak je sastavni dio sustava grijanja. Stvaranje potrebne vučne sile za izgaranje goriva u uređaju za loženje i odvod dimnih plinova je njegov primarni zadatak. Dimni plinovi nastaju kao nusprodukt u procesu izgaranja u dimnjaku. Dimnjaci su iznimno važna komponenta objekata. Prije nego što ga izgradimo moramo odlučiti kakvu vrstu goriva ćemo koristiti. Tako ćemo zajamčiti pravilno djelovanje dimnjaka. Dimniki Hočevar nude kvalitetne i sveobuhvatne usluge, uključujući planiranje dimnjaka, gradnju dimnjaka, obnovu dimnjaka, sanaciju dimnjaka i održavanje dimnjaka. Kao i sve stvari dimnjaci također postoje u različitim verzijama. Zato se koriste materijali kao što su keramika i lim od nehrđajućeg čelika. U posljednjih nekoliko godina postaju popularni dimnjaci inox (rostfrei dimnjaci) i dimnjaci Schiedel.

Dimnjaci i gradnja dimnjaka

Dimnjak je kao osnovni sastavni dio objekta vrlo važan. Zato je važna i gradnja dimnjaka. Izgradnja dimnjaka postala je složena stvar. Prilikom odabira dimnjaka moramo uzeti u obzir više stvari. Vrstu i veličinu dimnjaka najbolje procjeni projektant na osnovu vrste i tipa uređaja za loženje, vrste goriva, nazivne snage uređaja za loženje, režima grijanja, lokacije ložnice, visine zgrade i broja uređaja za loženje. Dimnjak mora isto tako biti i požarno siguran i sanitarno besprijekoran. Izgradnja dimnjaka zahtijeva posebne vještine i zadaća je stručnjaka iz tog područja.

Dimnjaci i izrada dimnjaka

Izgradnja dimnjaka nije zadatak za svakoga. Osim toga, svaki dimnjak nije prikladan za svaki objekt. To je treba uzeti u obzir kada gradimo dimnjak. Prije izgradnje dimnjaka, i ako dimnjak nije tipičan, potrebna je izrada dimnjaka, gdje je potrebno uzeti u obzir i izračunati presjek i visinu dimnjaka. Za njegovu izradu koriste se različiti materijali, a u tvrtki Dimniki Hočevar nudimo vam prilagođenu izradu dimnjaka po mjeri od visokokvalitetnog rostfrei lima, koji je otporan na kiselinu i temperaturu. Poslje izrade dimnjaka možete početi s gradnjom dimnjaka.

Dimniki Hočevar - dopunili smo našu ponudu i uključili izradu kamina - kamini na palete, kaminske peći

Ponuda uključuje dizajn, izradu, obnovu, održavanje i sanaciju dimnjaka. Ponudu dopunjavaju i kamini, kao što su kaminske peći i kamini na pelete. Kamin je u kombinaciji s dimnjakom odličan izbor za girjanje doma.

Dimniki Hočevar | Obnova, sanacija, izrada i gradnja dimnjaka, link do naše web stranice:
  • Gradnja dimnjaka
  • Obnova dimnjaka
  • Izrada dimnjaka
  • Kamini
  • Montažni dimnjaci
  • Vrste dimnjaka
  • Preporuke