Pošaljite upit

INOX dimnjaci Hočevar - Vrhunski nehrđajući dimnjaci Schiedel

Dimnjaci se razlikuju po tome, da jih prave razni proizvođači, te su izrađeni od različitih materijala, a ponajprije su različite kvalitete. Inox dimnjaci (dimnjaci rostfrei ili nehrđajući inox dimnjaci) proizvođača Schiedel pružaju najvišu kvalitetu i zato su uključeni u asortiman tvrtke Dimniki Hočevar. Kvaliteta u velikoj mjeri ovisi o materijalima koji se koriste, vrste zavara, načina i profesionalnosti tijekom proizvodnje i montaže.

Inox nehrđajući dimnjak Hočevar, nehrđajući dimnjaciNehrđajući dimnjaci inox

Inox dimnjaci su najbolji izbor za novogradnju ili sanaciju. Izvrsni i pogodni su i za niskotemperaturne kotlove na plin ili ulje za loženje. Karakterizira ih dug životni vijek, brza instalacija i fleksibilnost kod montaže.


Dimnjaci inox prodavaju se u nekoliko verzija, kao što su jednoslojni dimnjaci, koji su posebno pogodni za sanaciju starih dimnjaka ili troslojni dimnjaci (izolirani toplinskom izolacijom i vanjskim inox plaštom). Inox dimnjaci su najprikladniji u slučaju zamjene nepravog presjeka ili oblika zavojnice, uređaja za loženje i kada je vaš postojeći dimnjak dotrajao ili oštećen.


Najvažnija prednost inox dimnjaka je da možete jednoslojne cijevi za dimnjak od nehrđajućeg čelika ugraditi u montažne kanale ili plašt dimnjaka. Sve to može biti učinjeno u vrijeme izgradnje građevine, a zavojnice možemo ugraditi kasnije.

Schiedel dimnjaci inox ili dimnjaci rostfrei (nehrđajući dimnjaci)

Dimnjak rostfrei je kolokvijalni izraz za inox ili nehrđajući dimnjak, koji potiče iz njemačkog jezika i koji je poznat u svakodnevnom životu i u krugovima stručnjaka. Kod instalacije ovih dimnjaka važno je shvatiti da je to dimnjak, koji sadrži cijevi od nehrđajućeg čelika, koje ponekad nazivamo inox. Obilježja dimnjaka inox (montažni dimnjaci rostfrei) već su opisani u gornjem odlomku inox dimnjaci. Dimnjaci izrađeni od nehrđajućeg čelika koriste se za sanaciju postojećih dimnjaka i novogradnji. U većini slučajeva, kada mijenjamo uređaj za loženje, moramo sanirati dimnjak. Upozorenje je, da kod izgaranja dolazi do kondenzacije u dimnjaku što može naštetiti samom dimnjaku - pogotovo kada se koristi loživo ulje. Dakle, važno je da su dimnjaci otporni na koroziju i da su visoko toplinsko izolirani.

Inox dimnjaci Schiedel

Dimnjaci Schiedel će se pobrinuti da vaš dom bude siguran i topao. Dimnjaci Schiedel nisu samo šamotni, nego su napravljeni i od nehrđajućeg čelika i keramike. Inox dimnjaci i cijevi Scheidel ispunjavaju sve zahtjeve modernog dimnjaka (kiselina, nepropustnost, korozija, kondenzacije) i imaju jamstvo 10 godina. Schiedel dimnjaci s inox cijevima su univerzalni, pouzdani i izdržljivi u svim uvjetima rada.

Sanacija ili novogradnja - inox dimnjak pravi je izbor. I mi smo pravi izbor za vas. Kontaktirajte nas ili posjetite našu web stranicu. Dobrodošli!

Inox dimnjaci i dodatna ponuda - montažni dimnjaci, kamini, kaminske peći...

Našu ponudu dopunjavaju: montažni dimnjaci, dimnjaci za kamine i kamini kao što su kaminske peći i kamini na pelete. Kamini i dimnjaci tvrtke Dimniki Hočevar su odličan izbor za grijanje vašeg doma.

Dimniki Hočevar | Inox dimnjaci Schiedel - link do naše web stranice:
  • Gradnja dimnjaka
  • Schiedel dimnjak
  • Kaminske peći
  • Montažni dimnjaci
  • Rostfrei dimnjak