Dimnjaci za kamine, inox dimnjaci ili nehrđajući dimnjaci

Dimnjaci - različiti, a za istu svrhu

Dimnjak je nužan strukturni element svake stambene zgrade, a bez njega je grijanje unutrašnjih prostora skoro nemoguće. Pravilno izgrađen dimnjak jedan je od najvažnijih uvjeta za besprijekoran rad grijanja. Naknadna sanacija dimnjaka zasigurno će zahtijevati mnogo više novca. Možda se čini da je dimnjak na prvi pogled prilično jednostavna konstrukcija, koja možda i ne bi trebala pomoć stručnjaka. Međutim, to je daleko od istine, jer već činjenica, da poznajemo više vrsta dimnjaka upućuje na to, da su dimnjaci prilično složena stvar.

Vrste dimnjakaDimnjaci i kamini - potpun sustav za grijanje

Dimnjak je nužan strukturni element svake stambene zgrade, a bez njega je grijanje unutrašnjih prostora skoro nemoguće, posebno ako objekt grijemo pomoću različitih goriva. Za kamine najpogodniji su dimnjaci za kamin, koji postoje u nekoliko verzija: montažni dimnjaci, inox dimnjaci (nehrđajući dimnjaci).

Dimnjaci za kamine - jako cenjeni

Možete jih postaviti na gotovo svakom mjestu. Dimnjaci za kamine su korisni u svakom prostoru. Dimnjaci za kamine su izolirani, lagani i imaju konačni izgled. Dimnjaci za kamine, odnosno materijali, imaju relativno nisku masu, što im omogućuje brzo zagrijavanje za postiganje radne temperature. Jednostavna instalacija.

Inox dimnjaci ili nehrđajući dimnjaci

Kada napravite sanaciju postojećih dimnovodnih kanala, najčešći je izbor inox dimnjak. Čak i prilikom izgradnje novih objekata, klijenti najčešće odaberu inox dimnjake. To je uglavnom zbog standarda i zbog dugog trajanja i sposobnosti da se odupre utjecaju vremenskih uvjeta. Inox dimnjaci izrađeni su od nehrđajućeg metala, u tvrtci Dimniki Hočevar od nehrđajućeg čelika 1.4404. Tvrtka pokušava sa svojom zavezanošću kvaliteti doprinjeti i povećati ugled struke u Sloveniji.

Dimniki Hočevar | Vrste dimnjaka - link do naše web stranice:
  • Dimnjaci za kamine
  • Kaminske peći
  • Inox dimnjaci
  • Kamini
  • Montažni dimnjaci
  • Vrste dimnjaka
  • Rostfrei dimnjak