Dimnjak od nehrđajućeg čelika otporan na koroziju i kiseline

Inox dimnjaci se u posljednjih nekoliko godina sve više koriste za izgradnju ili rekonstrukciju sustava grijanja. U usporedbi s konvencionalnim dimnjacima, inox dimnjaci izrađeni su od izdržljivog i kvalitetnog materijala, čija glavna prednost je otpornost na koroziju i kiseline. To znači, da su inox dimnjaci otporni na hrđu, unatoč mogućoj kondenzaciji i drugim utjecajima. Moderan inox dimnjak je nepropustan i brzo se zagrijava i hladi. Usprkos velikim promjenama temperature inox dimnjaci nisu osjetljivi na kontrakcije i ekspanzije materijala. Inox dimnjaci osiguravaju vašem sustavu grijanja dug životni vijek a vama manje briga.

Inox dimnjaci odlični su za sanaciju i novogradnje

Dimniki Hočevar obiteljska je tvrtka koja se specijalizirala za sve potrebe vaših dimnjaka, bilo da je to za njihovu obnovu ili adaptaciju. Također smo bili među prvim tvrtkama, koji smo za sanaciju upotrebljavali cijevi za dimnjak od nehrđajućeg čelika.

Cijevi za dimnjake od nehrđajućeg čelika su pogodne i za novogradnju. Na pravilan izbor utječe odluka o odabiru goriva, koje će se koristiti i kakav sustav grijanja želite ugraditi. Ovo pitanje treba je riješiti prije nego što počnete graditi kuću.


Inox cijevi za dimnjak mogu lako zamijeniti stare i istrošene dimnjake, koji su potrebni obnove. Obnovu dimnjaka nije dobro odgoditi - čim vidite, da vaš dimnjak ne funkcionira onako kako bi trebao, vrijeme je da pozovete stručnjake. Mi ćemo vas rado savjetovati, a zatim uraditi profesionalnu instalaciju ili sanaciju pomoću inox cijevi za dimnjake i drugih elemenata. U našem asortmanu možete naći i vrlo kvalitetne dimnjake Schiedel.

Inox dimnjaci Scheidel za siguran i topli dom

Dimnjaci proizvođača Schiedel su sinonim tradicije i kvalitete, zato su i dio naše ponude. Tvrtka Schiedel se dimnim sustavima bavi već dugi niz godina, te je jedan od vodećih proizvođača u tom području u Sloveniji. Dimnjaci Schiedel će se pobrinuti, da vaš dom bude siguran i topao. Inox dimnjaci i cijevi Scheidel ispunjavaju sve zahtjeve modernog dimnjaka i imaju jamstvo 10 godina. Schiedel dimnjaci s inox cijevima su univerzalni, pouzdani i izdržljivi u svim uvjetima rada.

Sanacija ili novogradnja - inox dimnjak pravi je izbor. I mi smo pravi izbor za vas. Kontaktirajte nas ili posjetite našu web stranicu. Dobrodošli!

Dimniki Hočevar | Cijevi za dimnjak Schiedel - link do naše web stranice: