SL CONSULT - poslovno i financijsko savjetovanje, te pomoć pri EU fondovima

SL CONSULT

Ako tražite usluge poslovnog ili financijskog savjetovanja, SL CONSULT je pravi odabir za vas. U SL CONSULTU vas čekaju stručnjaci s područja financijskog i poslovnog savjetovanja i pridobivanja sredstava iz fondova Europske unije, koji će skratiti vaš put do željenog cilja. Bez obzira na to jeste li malo ili veliko poduzeće, državna agencija ili međunarodna organizacija, stručnjaci iz SL CONSULTA bit će vam dragocjena pomoć i oslonac u svakodnevnim poslovnim izazovima. Bez obzira na količinu iskustva i znanja, svi ponekad zatrebamo pomoć ili savjet. SL CONSULT će vam sa svojim uslugama savjetovanja biti siguran partner u vremenu brzih i globalnih promjena.

Pridobivanje sredstava iz EU fondova

Hrvatskoj i njenim građanima se sa skorim ulaskom u Europsku uniju otvaraju mnoga vrata. Jedna od primamljivih mogućnosti su zasigurno i EU fondovi. SL CONSULT vam nudi pomoć i savjetovanje pri pridobivanju sredstava iz fondova Europske unije. Za mnoge se put do sredstava iz EU fondova čini kao nemoguća misija, ali uz SL CONSULT vam prijave na natječaje, te priprema dokumentacije i potrebnih studija neće predstavljati problem. Riješite se svih dvojba i strahova uz vrhunske stručnjake koji će pomno pratiti svaki korak na vašem putu do uspjeha. SL CONSULT će cijelokupni proces pridobivanja sredstava iz EU fondova na profesionalan i stručan način u najkraćem mogućem vremenu privesti do uspješnog završetka.

Financijsko savjetovanje i poslovno savjetovanje

SL CONSULT nudi usluge poslovnog i financijskog savjetovanja za sve profile poduzeća i organizacija. Financijsko i poslovno savjetovanje bitan su čimbenik poslovanja. U današnjem vremenu je težnja k potpunoj i vrhunskoj usluzi imperativ, a u SL CONSULTU to postižemo uz vrhunske stručnjake s područja poslovnog i financijskog savjetovanja koji vas neće samo savjetovati nego će se potpuno posvetiti traženju najbolje solucije za vas i biti će prisutni u cijelom procesu da bi osigurali maksimalni učinak, te vaš uspjeh i zadovoljstvo. Najbolja preporuka i najbolja reklama su zadovoljni klijenti, a za ekipu SL CONSULTA su ujedino i najveća nagrada, te poticaj za daljnji razvoj.

SL Consult, d.o.o.│ Poslovno savjetovanje, financijsko savjetovanje, pridobivanje sredstava iz fondova Europske unije - link do naše internet stranice:
Prikaži više ... Prikaži manje ...

Pošaljite upit