Financijsko savjetovanje

U svijetu punom promjena često nam je potrebna informacija, objektivna ocjena ili savjet koji će nam utrti put do željenog cilja. To nam na području financija može pružiti financijsko savjetovanje. Financijsko i investicijsko savjetovanje dobivaju sve veće značenje unutar poslovnog svijeta.

Projekte je moguće realizirati uz pomoć EU fondova. Proces prikupljanja sredstava iz europskih fondova zahtjeva poznavanje pravila natječaja.

Financijsko savjetovanje - mudar potez

Tržište je puno izazova i prilika. Poduzeće se mora s njima suočiti, prepoznati ih i iskoristiti. U svakoj od tih situacija ugodan rezultat lakše je doseći uz financijsko savjetovanje. Prednosti i pomoć koju nudi usluga financijskog savjetovanja prepoznala su mnoga poduzeća. Stručno financijsko savjetovanje poduzeću pruža prave informacije u pravo vrijeme, nudi objektivnu ocjenu njegove financijske situacije i upozorava na poslovne prilike. Tako financijsko savjetovanje daje dodatnu energiju poduzeću u očuvanju ili poboljšavanju njegove poslovne stabilnosti i efikasnosti. Zašto ne izabrati uslugu financijskog savjetovanja?

Prikupljanje sredstava iz EU fondova

Potporu u financiranju projekta nude europski fondovi. Mogućnost za takav način prikupljanja sredstava potrebnih za realizaciju projekta, više je nego dobrodošla. Za uspješno prikupljanje sredstava iz fondova EU potrebno je znanje, vrijeme i iskustvo. Ponekad nam baš to nedostaje. Iskusni partneri na tom putu su konzultantske kuće. Njihovo stručno znanje i iskustvo su najbolja potpora u prikupljanju sredstava iz europskih fondova.

Savjetovanje o javnim nabavama

Kada se govori o EU fondovima, često se spominje javna nabava. Razumijevanje načela javne nabave nije nebitno. Zapravo, njeno nerazumijevanje može predstavljati problem i dovesti do neželjenih posljedica. Te posljedice moguće je efikasno riješiti kroz savjetovanje o javnim nabavama. Savjetovanje o tome je najbolja prevencija pred mogućim problemima. S obzirom na važnost koju ima pravilno razumijevanje načela i postupaka javne nabave za uspjeh cijelog procesa, savjetovanje o javnim nabavama dobiva sve veće značenje u poslovnoj javnosti.

Investicijsko savjetovanje

Investicije su neizbježan dio poslovanja, čija uspješnost utječe na stabilnost poduzeća. Budući da je cilj uvećati početno ulaganje, potrebno je promišljeno izabrati projekt u kojega ćemo investirati. Stručno mišljenje o investicijskoj isplativosti projekta dio je usluge investicijskog savjetovanja. Na osnovi pažljive financijske analize, istraživanja i znanja stručnjaci investicijskog savjetovanja pomažu u donošenju pravilnih investicijskih odluka.

Stručno investicijsko i financijsko savjetovanje, savjetovanje o javnim nabavama kao i potpora u pridobivanju sredstava iz europskih fondova samo su dio usluga koje nudi konzultantska kuća SL CONSULT. Sa svojim iskustvom, znanjem i odgovornim pristupom SL CONSULT je dokazao da je pravi partner u razvoju poslovanja.

SL Consult, d.o.o. | Financijsko savjetovanje, prikupljanje sredstava, savjetovanje o javnim nabavama, investicijsko savjetovanje - povezave do naše spletne strani: