Projektno savjetovanje - stručnjak za europske fondove

Jedan od uzroka neuspjeha na natječajima za europske fondove je nepoznavanje pravila i procedura. U slučaju nedostatka vremena i posebice nepoznavanja procedura dobro je potražiti usluge projektnog savjetovanja. Postoje i druge konzultantske usluge s kojima poduzeće može pozitivno utjecati na vlastito poslovanje. Usluge poslovnog i ekonomskog savjetovanja pružaju poduzeću stručnu pomoć u procesu poboljšavanja njegovog poslovanja.

Projektno savjetovanja vodič do europskih fondova

Dobar projekt ne znači i uspjeh na natječajima za europske fondove. Postoje stroga pravila i procedure koje se moraju poštovati. Priprema projekta za sufinanciranje iz europskih fondova zahtjeva točnost. Konačan rezultat mora zadovoljavati sve zahtijevane elemente. U slučaju nedostatka vremena za detaljnu pripremu ili iskustva i znanja projektno savjetovanje više je nego dobrodošlo.

Sigurnost uz projektno savjetovanje

Projektno savjetovanje pruža sigurnost. Klijent zna da njegov projekt zadovoljava sve uvjete natječaja. Sigurnost i podrška koju pruža projektno savjetovanje seže i dalje. Konzultantska kuća kroz uslugu projektnog savjetovanja nudi stručnu pomoć i podršku ne samo u pripremi nego i u provedbi projekta. To ujedno znači uspješniju realizaciju cijelog projekta. Još jedan dobar razlog za odabir konzultantskih usluga projektnog savjetovanja, zar ne?

Poslovno i ekonomsko savjetovanje - novim stazama do uspjeha

Zašto odabrati usluge poslovnog ili ekonomskog savjetovanje? Odabrati konzultantske usluge ekonomskog ili pak poslovnog savjetovanja nikako ne znači priznati neuspjeh ili neznanje. Naprotiv, odabir ovih konzultantskih usluga zapravo znači skrb, želju i brigu za razvoj poduzeća. U poslovanju svako poduzeće se trudi da poboljša svoju ekonomsku uspješnost. Usluga ekonomskog savjetovanja je pomoć i potpora u dostizanju tog cilja. Ponekad za realizaciju projekta nedostaje stručan kadar ili pak poduzeće želi objektivnu ocjenu vlastitog plan odnosno stručnu procjenu poslovne situacije. Rješenje u jednom, drugom i trećem slučaju je poslovno savjetovanje. Konzultantske usluge poslovnog savjetovanja štede vrijeme i nude savjete, objektivnu ocjenu, novi pogled na cijelu situaciju te upozoravaju na prednosti i nove mogućnosti poslovanja.

SL CONSULT ima dugogodišnje iskustvo u poslovnom, projektnom i ekonomskom savjetovanju. Svojim klijentima nudi stručnu pomoć i podršku od osnovne ideje do realizacije projekta.

SL Consult, d.o.o. | Projektno savjetovanje, konzultantske usluge, poslovno savjetovanje, ekonomsko savjetovanje - povezave do naše spletne strani: