Pošaljite upit

Bijele ploče za markere nadmašuju ostale postojeće ploče

Bijele ploče za markere su suvremene i vrlo funkcionalne ploče za najširu upotrebu. Kod bijelih ploča za markere piše se po visoko kvalitetnoj magnetnoj površini markerima i napisano se može posebnom spužvicom opet brzo izbrisati. Magnetne ploče za magnete omogućuju da magnetima za ploče na magnetnu površinu ploča pričvršćujemo pojedine dokumente, slike ili prikaze, što je vrlo praktično kod prezentacija, obrazovnih procesa, u uredima. Magnetne ploče po kojima se može pisati i upotrebljavati magnete za ploče su izvanredno korisna oprema u svim uredima, obrazovnim procesima, na konferencama i drugdje. Biroteka je pločama svih vrsta odlično opskrbljena.

Bijele ploče za markere su nepogrešive za svakudnevnu upotrebu

Bijele ploče za markere imaju bijelu magnetnu površinu, aluminjski okvir s plastičnim kutovima pa pomičnu policu na koju možemo odlagati markere. Da se bijele ploče za markere ne savijaju imaju pocinčanu poleđinu. Biroteka u svojoj širokoj ponudi ploča nudi bijele ploče za markere različitih veličina, a kod svake se dobiva besplačan komplet u kojom su markeri, magneti za ploče i spužvica. Kod čišćenja bijelih ploč je obavezno treba pripaziti da se upotrebljavaju samo originalne spužvice i tekučine za čišćenje jer se inače može vrlo otporna površina uništiti.


Magnetne ploče su najače oružje kod prenosa informacij   

Magnetne ploče su po svestranosti, funkcionalnosti i profesionalnim učincima među pločama na najviši razini. Su vrlo lake, imaju skoro neponištljivu čeličnu površinu, po kojoj se može pisati 25 godina bez ogrebotina – toliko traje jamstvo na površinu. Emajlirane su na 800 stupnjeva C i stoga otporne na lomljenje. Magnetne ploče se mogu staviti na zid, sav pribor za montažu se dobije zajedno sa pločom. Magnetne ploče za magnete i za pisanje su idealne ne samo u uredima, nego i za prezentacije. Za prezentacije i obrazovanje su vrlo prikladne sklopive bijele ploče za markere, a na ploče se po potrebi mogu pričvrstiti dokumenti s magnetima za ploče. Kod sklopivih magnetnih ploča se može jedan dio sadržaja na ploči sakriti i onda otkriti kad se ovaj sadržaj treba. Pravi ukras svakog ureda su inovativne magnetne ploče za magnete i pisanje markerima, koje su bez okvira. Moguće ih je postaviti drugu kraj druge i tako povećati površinu za pisanje. Sve opisane kvalitetne bijele ploče za markere s  magnetima za ploče i ostale magnetne ploče se može nabaviti putem interneta kod Biroteke.magnetne ploče