Rad u uredima neostvariv je bez uredskog materijala


Glavne su odlike uredskog rada preciznost, efikasnost i urednost. Da biste to ostvarili neophodan vam je kvalitetan i pouzdan uredski materijal. Biroteka prati vaše potrebe i svojom ponudom nastoji ih zadovoljiti. Ponudom uredskog materijala želimo olakšati obavljanje svakodnevnih uredskih poslova, vaš rad učiniti efikasnijim , a vas zadovoljnijim. Važno nam je da je materijal za urede visoke kvalitete i da odgovara ergonomskim standardima. Ne zaboravljamo na dizajn proizvoda koje nudimo pa naš materijal u prostoru stvara ugodnu atmosferu, a neki su proizvodi ukrasi na radnom stolu.

U Birotekinoj online trgovini možete izabrati sve što u uredu treba biti da bi se posao odvijao nesmetano i efikasno u ugodnoj atmosferi.  U našoj ponudi uredskog materijala naći ćete različite vrste papira, ljepljivih traka, škara, skalpela, bušilica papira, klamarica, spajalica, kvačica, gumica, šiljila, kutijica za olovke i drugog sitnog materijala. Tu je program za arhiviranje dokumenata, a to su kutije, mape i registratori.


Uništavač papira za ured


Uništavač papira – pomoć za održavanje reda u uredu, ali i vlastitom domu

Uredski uništavač papira uređaj je koji bismo trebali imati u svakome uredu i javnoj ustanovi. Vremenom se skupi papirnati materijal koji je nepotreban i nije za arhiviranje. Uredski uništavači papira pravo su rješenje za to. Svojim snažnim motorima brzo isjeckaju nepotreban papir koji pada u za to predviđenu vrećice. Uništavač papira jamči vam uredan radni prostor, ali i sigurnost. Uništavač dokumenata trajno će uništiti dokumente koji sadrže važne informacije o poslu ili povjerljive podatke o radu tvrtke.

Uništavači dokumenata trebali bi biti sastavni dio opreme svakoga ureda. Vrlo su praktični i u radnoj sredini ne smetaju. Uništavači dokumenata na kolicima su pa su zato mobilni. Njihova je uporaba vrlo jednostavna i sigurna. Kroz prorez na uništavaču dokumenata ubacimo papir s kojega ne trebamo skidati spajalice i klamarice. Uništavač čiji motor radi vrlo tiho isjecka ga na sitne komadiće koji padaju u vrećicu.  

Zbog zaštite osobnih podataka danas je potreba za uništavačima papira sve veća i za osobne potrebe. Uredski uništavači papira neprikladni su za kućnu upotrebu zato smo pripremili ponudu malih uništavača papira čija je upotreba jednostavna i sigurna, a ne narušavaju izgled vašega doma.  U Birotekinoj online trgovini pogledajte ponudu malih uništavača dokumenata i odaberite onaj koji vam odgovara dizajnom i cijenom.

U radu nas motivira želja zadovoljiti potrebe klijenata. Bogatom, inovativnom i kvalitetnom ponudom odgovaramo na povjerenje koje nam ukazujete.