Ruksaci za školu: pronađite pravog za svoju djecu


Ruksaci za školu su nepogrješiva oprema za svakog đaka. U njima nose sveske, knjige, bilježnice i sve ostalo šta im treba za školu. To znači, da će školske torbe morati nositi više stvari, i šta je još važnije, sve te svari te teške ruksake za školu morat će nositi i vaša djeca. Baš zbog toga školske torbe za djecu moraju biti kvalitetne izrade, biti što lakše same po sebi, a uz to djeci moraju se i sviđati.


Školske torbe i ruksaci moraju biti udobni i zdravi za nošenje

Iako je ono što svako dijete najprije pogleda na ruksaku za školu dizajn, roditeljima to sigurno nije jedino važno. Školske torbe i ruksaci za djecu moraju uz to, da se djeci sviđaju, biti i kvalitetni te udobni za nošenje. Ali za razvoj djeteta, a osobito za formiranja njegovog pravilnog držanja, najbolji izbor su anatomski ruksaci za školu.

Takve školske torbe za djecu imaju posebno građena leđa i naramenice. Leđa anatomskog ruksaka za školu napravljena su tako, da prate prirodnu krivulju kralježnice. Još bolje je, da imaju u donjem djelu mali valjak, jer će taj biti onaj, na kojeg će se, ako se školska torba za djecu pravilno nosi, smjestiti najveći dio težine. Osim toga imaju takvi ruksaci za školu obično leđa prevučena mrežastom tkaninom, da se djeca, kad ih nose, previše ne znoje. Isto tako moraju biti pravilno napravljene i naramenice. Baš te su najvažnije, kako bi dijete nosilo školske torbe i ruksake na pravi način.

školske torbe i ruksaci

Školske torbe za djecu sa kotačima još će olakšati nošenje

Školske torbe i ruksaci sigurno će biti teški. Da ne budu preteški, potrebno je uzeti u obzir i težinu. Ta ne bi smela biti teža od 1 kilograma. Isto taka težina ruksaka za školu ne smije sa svim stvarima u njemu imati veću težinu nego 10% težine djeteta koji ga nosi.

Da bi djetetu još olakšali nošenje školske torbe i ruksaka, možete izabrati takve na kotačima. Breme će biti na takav način manje.


Školske torbe za djecu Biroteka: uvijek dobar izbor!

Ako ćete izabrati školske torbe i ruksake Biroteka, nikako nećete pogriješiti. Njihovi ruksaci za školu su ergonomski, a možete izabrati i one na kotačima.

Školske torbe i ruksaci iz Biroteke vrlo su kvalitetni. Izrađeni su iz kvalitetnog materijala, a uz to imaju i puno džepova te drugih dodataka, zato imaju dosta mjesta gdje mogu vaša djeca spremiti sve što trebaju za školu. Dostupni su u različitim dizanjima, tako čete bez problema naći školske torbe za cure i dečke. Vaša djeca mogu izabrati različite kolekcije, tako da će sigurno naći takve koji će im se sviđati.

školske torbe za djecu

Školske torbe za cure: šta kažete na Frozen ili smajlije?

Biroteka nudi školske torbe i ruksake različitih kolekcija, zato ćete sigurno naći prave i za vašeg đaka i učenika. Kolekcija Street za stariju djecu najbolj izbor za srednjoškolce. Praktični su, jer imaju puno džepova, i kvalitetni. Vaši srednjoškolci mogu ih nositi na leđima ili ih voziti na kotačima.

One za dječake oslikane su sa popularnim motivima za dječake, kao što su brzi automobili, nogometaši i slično. A školske torbe za cure uljepšane su sa motivima cvijeća, leptira i drugih životinja, pa čak i princezama.

Kolekcija Smiley, oslikana motivima smajlija, isto tako će oduševiti i dečke i cure. A djevojčice koje obožavaju crtani film Frozen, oduševit će školske torbe za cure sa motivom Else iz baš tog crtanog filma.

školske torbe za cure