Pošaljite upit

Školske torbe na kotače su najbolja potpora zdravlju djece

Školske torbe na kotače su između svih školskih torbi najpraktičnije i najbolje za zdravlje djece u uzrastu. Školska djeca svaki dan u školu prenose teški školski pribor i kralježnica kod toga trpi, se savija i zbog toga mogu nastati trajne posljedice. Školske torbe sa kotačima same nose sav teret i zdravlje kralježnice u djece će ostati netaknuto. Ali to nije jedini razlog za kupnju školske torbe na kotače. Biroteka nudi tako kvalitetne, praktične i zanimljive školske torbe za cure i školske torbe za dječake, da će ih odmah htjeti i najzahtevniji. Školske torbe i ruksaci su u ponudi Biroteke razvrstani po kolekcijama, koje uključuju školske torbe prema dobi djece.

školska torba sa kotačima

Školske torbe za cure su izvanredno lijepe  

Biroteka je u svoje kolekcije školskih torbi uključila izuzetno lijepe školske torbe za cure sa svim detajlima koje cur

e trebaju i vole. Veliki dio ponude zaobuhvaća školske torbe na kotače koje cure vrlo rado upotrebljavaju na svom putu u školu i nazad. Školske torbe sa kotačima su u trendu i pri tom mogu cure bez muke šetati i razgovarati s prijateljicama. U kolekciji školskih torbi Street za srednje škole su među najljepšima školske torbe sa kotačima znamke Flowers. Imaju prekrasan uzorak s cvijećem, prostrane pretince i čvrsto dno pa i naramenice. Cure će se zaljubiti u njih. Za mlađe su zaista slatke školske torbe za cure i ruksaci Frozen lijepe plave boje sa slikom Else, ružičaste sa slikom mišice Minnie i ostalih junaka iz popularnih TV-serija. Za zdravlje curica se brine ergonomski oblikovana leđa, mekane naramenice i prozračni materijal na leđima kod tih ruksaka i školskih torbi za cure.   

Školske torbe za dječake su sasvim po njihovom ukusu   

Dječaki imaju sasvim drugačije prioritete kod izgleda školskih torbi. Školske torbe za dječake i ergonomski ruksaci su vrlo praktični, imajo brojne džepove i pretince, a dječake najviše vole da su na školskim torbama njihovi junaci iz filmova Star Wars, Spider man, Superman, Batman. Posebne kolekcije školskih torbi za dječake nose logo, ime i boje dviju nogometnih klubova: Barcelona i Real Madrid. To su vrlo kvalitetne i ergonomski oblikovane školske torbe za dječake s vrlo prostranim notranjim dijelom. U kolekcijama Barcelona i Madrid su školske torbe sa kotačima i ručkom iz vodonepropusnog materiala sa džepovima i prostranim pretincima. U kolekciji Street za srednješkolce su također pored izvanredno lijepo dizjaniranih i praktičnih školskih torbi za dječake na odabir školske torbe sa kotačima, koje se brine za zdravu uzrast bez poteškoća u lednom dijelu.

Školske torbe za curice i za dječake se mogu kod Biroteke udobno naručiti preko interneta.