Magnetne ploče su inovativna verzija standardne školske ploče  

Magnetne pločeMagnetne ploče su vrlo popularne i raširene za upotrebu u tvrtkama, školama, za različite edukativne procese, tečajeve – svugdje gdje je potrebno većem broju ljudi predstaviti različite sadržaje. Magnetne ploče su izvanredno praktične i svestrane, po njihovoj glatkoj magnetnoj površini se piše ili riše i lakoćom briše spužvicom. Na magnetne ploče za magnete se može magnetima pričvrstiti još dodatne dokumente na papiru i tako dopuniti prezentaciju. Magnetna ploča je za ured  nepogrešiv dio osnovne opreme i je upotrebljiva na različite načine i za različite namjene, može biti stolna, prenosiva ili zidna magnetna ploča. Po visoko kvalitetnoj bijeloj magnetnoj površini bijelih magnetnih ploča se piše markerima. Zbog velikog zanimanja ima Biroteka u svom bogatom asortimanu  ispopunjenu ponudu magnetnih ploča različitih veličina i vrsta kojom će se oduševiti svi, koji traže pravu magnetnu ploču za svoj ured.

Magnetne ploče se prilagođavaju svim vrstama upotrebe

Magnetne ploče su zaista svestrane. Magnetne ploče za ured se može staviti na stalak, što je vrlo praktično jer ih je moguće prenositi na mjesta gdje su trenutno potrebne, manje magnetne ploče za magnete je moguće staviti u praktičnu torbu i su namjenjene za prezentacije, a zidne magnetne ploče se pričvrsti na zid i su prikladne za veće prostore jer imaju veću površinu i se sadržaj na magnetnoj ploči vidi izdaleka. Sama magnetna ploča nije posebno čvrsta stoga imaju magnetne ploče pocinčanu poleđinu da se ne savijaju. Magnetne ploče imaju aluminijski okvir i plastične kutove a magnetne ploče modernijeg dizajna imaju vrlo tanki i gotovo neprimjetan okvir ili su bez okvira. Veće, posebno zidne magnetne ploče dovršenog dizajna su pravi ukras svakog ureda. Magnetne ploče imaju ladice ili pomične police za odlaganje pisaljki. Nešto posebno su sklopive trodjelne bijele magnetne ploče koje se kod upotrebe rasklope i onda opet sklope i tako zauzimaju manje prostora. Uz to imaju mogućnost pričvršćivanja dokumenata magnetima. Sklopive bijele magnetne ploče su iznimno praktične za prezentacije i tečajeve, jer se na njih može unaprijed nešto napisati i onda se postepeno otkriva. Najmoderniji izgled imaju beskonačne zidne magnetne ploče bez okvira, koje se mogu staviti druga pored druge bez razmaka. Postoji i samoljepiva magnetna ploča. K nekim magnetnim pločama iz Birotekime ponude se dobiva besplatan komplet, u kojom su spužvica, markeri i magneti za magnetne ploče.

Magnetne pločePovršina bijelih magnetnih ploča je inovativna – s garancijom 25 godina   

Kako se piše po magnetnim pločama? Bijele magnetne ploče imaju bijelu magnetnu površinu visoke kvalitete i po toj površini se piše markerima. Pored ove površine postoje i druge inovativne površine koje još unaprijeduju tehnologiju pisanja po bijelim magnetnim pločama. Birotekin odabir uključuje magnetne ploče s magnetskom čeličnom pločom s tehnologijom površine Nano Clean pa magnetne ploče s emajliranom magnetnom čeličnom površinom koja je vrlo glatka, otporna i izdržljiva i ima čak 25 godina jamstva. Bijela magnetna ploča koja je otporna na lomljenje i na ogrebotine ima visokokvalitetnu površinu, emajliranu na 800 Celzijevih stupnjeva. Postoje još bijela lakirana površina, koja je istotako otporna na lomljenje, po njoj se vrlo brzo može brisati i površina za pisanje koja je premazana prahom. Bijela magnetna ploča s lakiranom površinom ostaje kao nova i nakon dugotrajne upotrebe pa i ostale površine su vrlo otporne i dugo traju. Uz napomenu: ako se pravilno čiste i održavaju. Proizvođaći magnetnih ploča naglašavaju da se smiju upotrebljavati samo originalna sredstva za čišćenje površina bijelih magnetnih ploča i spužvica, običnim papirom ili papirantim ručnicima bi se mogla površina izgrebati i tako više ne bi bila odgovarajuće kvalitete. Biroteka u nekim svojim kompletima pored bijele magnetne ploče isporućuje ne samo markere i magnetne spužvice i magnete nego i originalno sredstvo za čišćenje u spreju.