Pakirajte, zalijepite, sačuvajte jednostavno, brzo i sigurno


Kad govorimo o pakiranju, ne mislimo samo na pakiranje u industriji nego i na pakiranja koja svakodnevno obavljamo u svojim domovima.. U Birotekinoj online trgovini možete izabrati samoljepivu traku, ljepljivu traku i stretch foliju za pakiranje koje odgovaraju vašoj trenutnoj potrebi pakiranja, zaštite ili spajanja.

samoljepljiva traka

Ljepljive trake za pakiranje u našoj ponudi različitih su dimenzija, boja i pakovanja. Široke ljepljive trake , prozirne ili krem boje, pomoć su kod pakiranja. Jamče sigurno zatvaranje, jednostavne su za upotrebu i izdržljive. Manje ljepljive trake potrebne su u svakom uredu, poslovnom prostoru, školi, ali i svakom domu. Ljepljivim trakama stvari ćete zalijepiti, zaštititi, popraviti, sačuvati od uništenja. Nudimo vam ljepljive trake koje najbolje zadovoljavaju vašu trenutnu potrebu. Od jednostavnih ljepljivih traka u kolutu, do ljepljivih traka na stalku. 

Naročito su praktične ljepljive trake nevidljive na bijelom papiru po kojima možete pisati, ne ostavljaju trag kod fotokopiranja, ne žute i lako se mogu skidati bez kidanja papira. U Birotekinoj online trgovini možete izabrati samoljepive trake s rupicama koje su prikladne za spremanje u različite registratore i mape. Nudimo i samoljepive trake na valjku koje su vrlo praktične i ekonomične za pakiranje i spajanje. Samoljepive trake u bojama žutoj, zelenoj, ružičastoj i plavoj na valjku vrlo su dekorativne i vrlo podesne za označavanje. S našim samoljepivim trakama u bojama nećete se samo lakše snalaziti u dokumentima, nego ćete u posao unijeti dašak veselja i igre.


Pakiranje s minimalnim troškovima, a maksimalnom zaštitom proizvoda

Stretch folija za pakiranje služi za brzo i jednostavno ručno omatanje i povezivanje različitih predmeta. U Birotekinoj online trgovini možete izabrati stretch folije za pakiranje različitih dimenzija. Vaš izbor ovisi o vašoj trenutnoj potrebi. Sve stretch folije za pakiranje u našoj ponudi izuzetno su elastične, otporne na kidanje i na probijanje. Mini stretch folije za pakiranje prikladne su za povezivanje dugačkih premeta.

Crnom stretch folijom za pakiranje štitite zamotane predmete od svjetla pa je zato pogodna za robu osjetljivu na sunčevu svjetlost. Pakiranje ne mora nužno biti vezano za transport i industriju. Potreba za pakiranjem javlja se vrlo često u gotovo svakom domaćinstvu. Nerijetko moramo odložiti, spremiti neke stvari koje nam trenutno ne trebaju, ali ćemo ih ponovo koristiti. Kod pakiranja moramo paziti da stvari zaštitimo od prašine, prljavštine, vlage. Stretch folije za pakiranje pravi su izbor u takvim situacijama. Predmete koje sezonski koristimo sigurno smo zaštitili ako ih zamotamo u stretch foliju za pakiranje pa ih možemo spremiti  i na mjesta gdje postoji mogućnost pojave vlage ili vremenom stvaranja prašine.

Proizvodi koje nudimo u Birotekinoj online trgovini odlikuju se visokom kvalitetom i raznolikošću. Svojim proizvodima nastojimo ponuditi rješenje za svaku vašu potrebu. Stretch folijom za pakiranje jednostavno i brzo zaštitit ćete predmete od oštećenja ili ih povezati i spriječiti rasipanje. Ljepljive i samoljepljive trake uvijek vam moraju biti pri ruci kao važan alat za pakiranje, zaštitu i spajanje.  Naši proizvodi nude praktična rješenja s kojima će vam rad biti lakši pa ćete i vi biti zadovoljniji.