Pošaljite upit

Školske torbe na kotače su idealne za cure i dječake        

Školske torbe suvremenoj školskoj djeci puno znače: uvijek ih prate u školu i nazad, uvijek su kraj njih stoga moraju biti lijepe, zanimljive i svojim oblikom, bojom i natpisom iskazivati njihove želje i prioritete. Školari trebaju svaki dan u školske torbe razporediti hrpu školskog pribora pa moraju biti školske torbe vrlo praktične i tako dizajnirane da ne opterećuju njihove kralježnice za što su najprikladnije školske torbe na kotače. Za školare je školska torba vrlo važan dio školskog pribora i njezin izgled mora biti sasvim po njihovom ukusu pa je stoga nužno da se mogu nabaviti posebne školske torbe za cure i školske torbe za dječake, kojima se mogu jedni i drugi diviti i se s njima identificirati. Biroteka ima u svom školskom programu sjajne i kvalitetne školske torbe i ruksake, koji u svim pogledima podupiru mlade školare – izgled njihovih školskih torbi i ruksaka je pažljivo odabran tako da oduševi tako najmlađu kao malo stariju djecu, s brigom za njihovo zdravlje nude školske torbe na kotače i ergonomske školske torbe i ruksake a uz to mladima svojim bogatim kolekcijama omogućuju da nađu baš takvu školsku torbu o kojoj su snivali.

Školske torbeŠkolske torbe

Školske torbe na kotače su sjajan izum    

Uopšte nije važno koliko školskog pribora treba djete svaki dan prenositi u školu i nazad – ako ima u posjedu tako sjajan izum kao što su školske torbe na kotače. Na putu u školu je time školar sasvim opušten, hoda bez muke i može neopterećeno razgovarati s prijateljima. A to nisu sve prednosti školskih torbi na kotače – najvažnija je očuvanje pravilnog uzrasta djeteta kojeg može nošenje prevelikog tereta i nepravilni oblik školske torbe ugroziti. Birotekine vrlo lijepe školske torbe na kotače i ergonomske školske torbe i ruksaci su najbolji prijatelji zdravlja kralježnice kod školske djece. Školske torbe na kotače je moguće potražiti u Birotekinim kolekcijama školskih torbi Street, Barcelona i Real Madrid. Školske torbe na kotače imaju ručak za izvlačenje, čvrsto dno i su stabilne, imaju više pretinaca i neke i boćne džepove, izrađene su iz visokokvalitetnog materijala i imaju meke i podesive naramenice pa ih djeca može nositi i na leđima.

Školske torbe na kotače za cure s preljepim uzorcima

U kolekciji Street mogu naći školske torbe na kotače po svom ukusu tako cure kao dječaki. Školske torbe na kotače za cure iz ove kolekcije su posebno lijepe pa će cure jedva čekati da mogu s tako sjajnom školskom torbom na kotače idući dan opet ići u školu. Školske torbe na kotače za cure imaju preljepe uzorke tratinčica i drugog cvijeća i su vrlo lijepog oblika. Kvalitetne školske torbe na kotače Street za dječake su u umirenim bojama i uzorcima, a iz kolekcija Barcelona i Real Madrid su u bojama i natpisima ovih nogometnih klubova.  

Školske torbe na kotačeŠkolske torbe i ruksaci

Školske torbe za cure i dječake Street – kao iz njihovih snova

Kolekcija Street je vrlo bogata, zaobuhvaća vrlo praktične školske torbe i ruksake za školare u poslednjim razredima osnovne škole i srednješkolce, jer su školske torbe i ruksaci iz ove kolekcije veći, s puno praktičnih pretinaca. Kod školskih torbi za cure se uzorci u toj kolekciji ponove s školskih torbi na kotače. A školske torbe za dječake su u tako različitim uzorcima i bojama, da je nemoguće da svaki od njih ne bi mogao naći baš onu školsku torbu koja mu se najviše sviđa. Neke od školskih torbi i ruksaka imaju artistične uzorke pa će biti privlačne tako za cure kao za dječake koji vole umjetnost. I onima koji imaju radije jednobojne školske torbe je Biroteka u kolekciji Street ponudila mogućnost odabira. Pored ove kolekcije nudi Biroteka kolekciju Street dječju u koju će se manja školska djeca zaljubiti. Školske torbe za cure imaju sjajne potiske princesa, leptirića, tratinčica, a školske torbe za dječake su oslikane s motivima koji ih najbolje motiviraju: brzi automobili i nogometne žoge.

Kolekcija Barcelona, Real Madrid ili StarWars?

To je pravo pitanje za dječake, kad biraju školske torbe. Biroteka im je postavila teško pitanje jer su školske torbe za dječake iz ovih kolekcija tačno ono što si dječaki žele. Svi oni koji vole nogomet i jednog od nogometnih klubova će odabrati jedno od školskih torbi za dječake iz kolekcije Barcelona ili Real Madrid. A za dječake koji vole filmove Star Wars – tu su školske torbe i ruksaci za njih! Školske torbe i ruksaci iz ovih kolekcija su vrlo kvalitetni i ergonomskog oblika za potporu kralježnice.    

Školske torbe i ruksaciŠkolske torbe

Dječji i crtani junaci na školskim torbama za najmlađe

Djeca voli imati svoje junake iz crtića uvijek pored sebe. Takve su školske torbe za cure Frozen s likom ledene prinese Else, s likom mišice Minnie, Soy Luna ili Tweety. A na školskim torbama za dječake trebaju biti Spider Man, brzi automobili, Batman. Za cure i dječake su zanimljive i školske torbe Smiley. Djeci su najvažniji lijepi potiski a Biroteka se pored lijepog izgleda školskih torbi i ruksaka brine o tome da su školske torbe i ruksaki kvalitetno izrađeni i podupiraju pravilnu držanje tijela.