Pluto ploče – uredski informator i ukras ureda


Suvremena tehnologija nudi brojne aplikacije za planiranje i spremanje podsjetnika za dogovorene obveze. Međutim, jedan je predmet još uvijek nezamjenjiv i vrlo važan za uredno, točno i uspješno poslovanje. To je zidna pluto ploča. Iz Birotekinog programa izaberite pluto ploču koja najbolje odgovara vašim potrebama i prostoru. Sve naše pluto ploče od prvoklasnog su materijala, u drvenim ili aluminijskim  okvirima s plastičnim vrhovima. Pluto ploče za zid vrhunski naliježu na zid, čvrste su i sigurne. I danas su vrlo popularan izbor za plasiranje obavijesti i stavljanje podsjetnika za dogovorene poslove ili druge obveze.

Pluto ploče za poruke popularne su zbog svoje jednostavnosti i praktičnog rukovanja. Potrebno je na papirić napisati osnovne podatke i čavlićem za pluto ploču papirić pričvrstiti za pluto ploču za zid. Zakačene poruke vidljive su i lako uočljive, a istovremeno i lako zamjenjive. Ako koristimo papiriće u bojama, pluto ploča za poruke postaje i ukras u  našem radnom prostoru. Također i čavlići za pluto ploču kojima pričvršćujemo oglase, obavijesti ili zapise u različitim su bojama pa osim svoje praktične uporabne funkcije imaju i ukrasnu funkciju.

Pluto ploča

Pluto ploča potiče kreativnost

Zbog svoje jednostavnosti pluto ploča za poruke često se nalazi u domovima gdje je koristi cijela obitelj. Čavlići za pluto ploču u bojama i papirići u bojama pružaju mogućnost kako u uredu tako i u domu da se poigramo i sadržaje na pluto ploči za zid organiziramo po dogovoru svaki put drugačije. Ploča pluto zidna može biti i sredstvo za prenošenje poruka kojima želimo iznenaditi ili obradovati svoje ukućane ili poslovne suradnike.

Dječji crtež koji ugledate na pluto ploči kad se vratite kući s posla izmami osmijeh i dan učini ljepšim kao i jutarnja poruka za lijep dan koju prikači kolega ili kolegica s kojima dijelite ured. Dio pluto ploče za poruke može biti i vaš osobni kutak u uredu ako na njega zakačite vama dragu fotografiju.  Upravo jednostavnost stavljanja i zamjene sadržaja na pluto ploči čini je vrlo popularnom. Za kućnu uporabu podesne su pluto ploče manjih dimenzija u drvenom okviru dok su pluto ploče većih dimenzija s aluminijskim okvirom i plastičnim kutovima primjerenije uredima ili drugim službenim radnim prostorima.

Pluto ploče za zid možete pogledati i u Birotekinoj online trgovini. Ploča pluto zidna dolazi u kompletu s priborom za montažu na zid i čavlićima za pluto ploču koje dobivate na dar. Osvježite svoj radni prostor korisnim i višenamjenskim predmetom.