Pošaljite upit

Sve za ured na jednom mjestu

Opremanje ureda vrlo je zahtjevan posao. Oprema za urede mora biti kvalitetna i funkcionalna. S kvalitetnom i funkcionalnom uredskom opremom stvorit ćemo prostor ugodan za boravak i rad. Važno je dobro odabrati i postaviti velike komade uredske opreme, a to su radni stol, stolci i ormari. U opremu za urede također ulaze fotokopirni stroj, rezači papira, printeri, pluto ploče za zid za poruke, koševi za smeće i ormarić za prvu pomoć. Važno je kako ćemo uredsku opremu rasporediti da prostor ostane prozračan i slobodan za kretanje, a istovremeno da nam sve za ured bude nadohvat ruci i da ne moramo nepotrebno ustajati i prekidati rad.

Uredski materijal znatno utječe na brzinu i kvalitetu izvršavanja poslova. Kad govorimo o uredskom materijalu mislimo na sve što se nalazi u uredu. Sitni uredski materijal čine samoljepivi papirići, papir, pisaći pribor (grafitne olovke, gumice, kemijske olovke, korektori, markeri) zatim čaša za pisaći pribor, stalak za posjetnice, klamarice s ulošcima i kliještima za skidanje spojnica, spajalice, ljepljive trake, stalak za ljepljive trake, ljepila i škare. Vrlo važan uredski materijal na radnom stolu svakako je stolni organizator. Stolni organizator uredska je oprema koju čine prostor za pisaći pribor, prostor za manji blok, prostor za naljepnice i označivače.   Sve za ured osim funkcionalnosti mora imati najbolje estetske i ergonomske karakteristike.  

Kvalitetan uredski materijal osigurava produktivnost i zadovoljstvo u radu

Sitni uredski materijal na vašem radnom stolu, na primjer šiljilo, čaša za olovke, stalak za samoljepive papiriće, u vedrim pastelnim bojama unosi dašak veselja i razigranosti u radni prostor.  Za jednostavnije i lakše obavljanje uredskih poslova važno je da nam radni stol nije zatrpan. Tu će nam pomoći uredska oprema namijenjena stvaranju reda, a to su mape, fascikli i registratori za odlaganje i čuvanje papirnate dokumentacije. Koliko je važna oprema za urede, postaje nam jasno tek kad nam nešto nedostaje ili nabavimo nekvalitetnu  uredsku opremu.   

Biroteka je poduzeće koje se uspješno bavi prodajom, dostavom i distribucijom uredskoga materijala. U prostoru našega poduzeća naći ćete sve za ured. Trudimo se zadovoljiti sve i najspecifičnije potrebe naših klijenata, a svoju bogatu ponudu opreme za urede stalno dopunjujemo inovativnim artiklima. Osnovno je načelo našega poslovanja da sve za ured mora biti najbolje kvalitete da bi naši poslovni partneri bili zadovoljni i prepoznali nas kao pouzdanog suradnika. Pozivamo vas da pogledate Birotekinu online trgovinu u kojoj vam nudimo bogat izbor kvalitetnih i jedinstvenih artikala uredske opreme.