Kartonske kutije i folije su idealno rješenje za pakiranje proizvoda

Pakiranje je dio radnog procesa u brojnim tvrtkama, dućanima, skladištima i drugdje. Kad se prodajni artikal otpremi, na prvome mjestu je njegova sigurnost kod premještanja in transporta. Kod toga je presudno odgovarajuće pakiranje.

Biroteka nudi za bezbedno pakiranje proizvoda sjajna rješenja, od kartonskih kutija do folija za pakiranje. To su sigurni i jeftini načini pakiranja proizvoda, prikladni za skoro sve vrste prodajnih artikala, a međusobno se mogu još dopunjava i i kombinirati.

Kartonske kutije za pakiranje su univerzalne

Kartonske kutije za pakiranjeKartonske kutije su prikladne za pakiranje proizvoda vrlo različitih oblika i dimenzija, jer su prilagođene veličinama većine proizvoda za pakiranje, stoga su zaista univerzalan alat kod pakiranja. Za osjetljivije proizvode se može upotrebiti još dodatan način pakiranja, na primjer folija sa zračnim jastucima, koja se stavi u kutiju. Biroteka ima u svom programu na raspolaganju kartonske kutije različitih visina, širina i izvedbi. Izrađene su iz troslojnog valovitog kartona, a veće iz jakog petslojnog valovitog kartona. Kod pakiranja se kartonske kutije zatvaraju ljepivom trakom za pakiranje, koja ćvrsto spoji sve rubove. Kod toga je praktično upotrebiti aparat za ljepivu traku, kojim se kartonske kutije prije otpreme brzo i jednostavno zalijepe i ojačaju.

Folija za pakiranje s jastucima i rastegljiva folija

Folija za pakiranjePakiranje osjetljivih i lomljivih proizvoda treba posebnu pažnju. Za ovakve proizvode postoji folija za pakiranje s jastucima, u kojih ima zraka. Proizvod je u takvoj foliji u mekanom ovoju, koji ga štiti od vanjskih utjecaja i oštećenja. Rastegljiva ili stretch folija je vrlo korisna u različitim slučajevima – za omotanje vrlo malih i vrlo velikih proizvoda prije transporta. Stretch folija za pakiranje se zbog velike rastezljivosti ne trga i sigurno čuva proizvode. Njom se može zapakirati i više proizvoda zajedno. Proizvodi zapakirani folijom s jastucima ili stretch folijom se mogu staviti još u kartonsku kutiju za maksimalnu zaštitu. Sve Birotekine folije za pakiranje su vrlo kvalitetne.