Pošaljite upit

Svestrano korisne ploče

Ploče su svestrane i nenadmašivo praktične za upotrebu u školama, tvrtkama, na tečajevima i kod kuće – za učenje, stvaranje i za potporu na poslovnim sastancima i kod prezentacija pa i kao magnetne oglasne ploče. Imaju visoko kvalitetnu glatku površinu, po kojoj se lakoćom piše i jednostavno s nešto potezama sve briše. Zbog velike korisnosti i praktičnosti su ploče vrlo popularan i korisan proizvod u poslovnom svijetu i u edukativnim procesima, stoga je Biroteka unutar svog bogatog odabira uredske opreme odlično opskrbljena svim vrstama ploča. Popularne i raširene su magnetne ploče manjih ili većih dimenzija, kod kojih su najpraktičnije magnetne ploče za zid.   

Ploče za zid

Magneti za bijele ploče

Magnetne ploče osvajaju tržište

Posebno mjesto među pločama imaju magnetne ploče koje na veliko osvajaju tržište i se sve više upotrebljavaju. Njihova upotreba je jednostavna, su vrlo lijepog izgleda i imaju dugogodišnje jamstvo za primjenu. Magnetne ploče imaju visoko kvalitetan površinski sloj i po njom se piše markerima a zapisano se može jednostavno izbrisati posebnom spužvicom. Popularne su bijele ploče za markere Piši-Briši. Površine magnetnih ploča su vrlo kvalitetne ali se međusobno razlikuju prema materijalima i trajnosti. U Birotekinom odabiru je široka paleta različitih površina magnetnih ploča. Pored bijele magnetne površine visoke kvalitete, koja osigurava višegodišnju upotrebu, postoji emajlirana magnetska čelična površina, koja je izvanredno glatka, otporna na ogrebotine i oštećenja pa i na lomjenje, laka je za čišćenje i za nju je čak 25 godina jamstva. Postoji još površina premazana prahom i površina Nano Clean, koje ostaje netaknuta i nakon česte upotrebe. Magnetne ploče se može koristiti kao ploče za informiranje i kao oglasne ploče. Kod Biroteke moguće je naručiti univerzalni stolni stalak za ploče, prikladan za ploče različitih dimenzija. Vrlo je praktičan i ima kotače.

Markeri za bijele ploče

Magnetna ploča za zid sjajna zamjena za klasičnu ploču

Magnetne ploče za zid donose velike prednosti: lako i jednostavno ih je montirati, prostoru daju moderan izgled, upotreba je brza i učinkovita, vrlo dobro i lako se čiste i imaju od 15 do 25 godina jamstva. Sve Birotekine magnetne ploče za zid imaju dodan pribor za montažu. Idealne su za edukacije  većih skupina ljudi, jer su veće i se zapisano vidi i od zdaleka. Biroteka nudi vrhunske magnetne ploče za zid različitih dimenzija. Linija magnetnih ploča za zid Professional i Maya Professional ima visoko kvalitetnu emajliranu površinu. Ove ploče su vrlo lake i fleksibilne, imaju aluminjski okvir i policu za pisaljke. Vrlo zanimljive su magnetne ploče za zid Maya Trio, koje su trodjelne i sklopive i u obrazovnom procesu i na prezentacijama nude brojne prednosti. Tako se može nešto već zapisano na ploče sakriti i otkriti prema potrebama zbog čega je tečaj ili obrazovanje privlačnije i dinamičnije. Za pisanje se upotrebljavaju markeri za bijele ploče. Najmodernija magnetna ploča za zid iz Birotekine ponude je inovativna beskonačna magnetna ploča Rocada. Odlikuje ju »beskonačan« izgled – ova ploča je naime bez okvira i djeluje u prostoru minimalistični i vrlo moderno. Ove ploče je moguće - jer su bez okvira - postaviti više u redu i će izgledati kao jedna. Kao na ostalim magnetnim pločama i tu se piše markerima. Vrlo zanimljive za upotrebu u uredima pa i kod kuće su ploče s godišnjim, mjesečnim i tjednim planerom, u kompletu dolaze s markerom za pisanje po bijelim pločama.


Bijele magnetne ploče

Bijele magnetne ploče za crtanje

Bijele magnetne ploče imaju na prednjoj strani visoko kvalitetnu bijelu magnetnu površinu, po kojoj se piše posebnim pisalom – markerom. Kad želimo zapisano z ove bijele ploče za markere izbrisati, upotrebimo spužvicu i posebno tekučinu – i površina je pripremljena za nove zapise. Da se ploča ne savija, je leđna strana iz pocinčanog čelika. Okvir može biti iz aluminija, drva ili je beskonačna. U kompletu sa pločom mogu biti magneti za ploču, kojima na magnetnu ploču pričvrstimo pojedine dokumente. Magnetne ploče postoje u različitim dimenzijama – od najmanjih, koje su prenosne, do najvećih, koje se mogu montirati na zid. Za nošnju sa sobom na prezentacije i slično je vrlo praktična manja stolna ploča, koju je moguće spremiti u torbu. Magnetne ploče za crtanje omogućavaju beskonačno  stvaranje uvijek novih crteža ili zapisa, što potiče maštu, stvaralaštvo i učenje kroz zabavu.