Svestrano korisne ploče

Ploče su svestrane i nenadmašivo praktične za upotrebu u školama, tvrtkama, na tečajevima i kod kuće – za učenje, stvaranje i za potporu na poslovnim sastancima i kod prezentacija. Imaju visoko kvalitetnu glatku površinu, po kojoj se lakoćom piše i jednostavno s nešto potezama sve briše. Zbog velike korisnosti i praktičnosti su ploče vrlo popularan i korisan proizvod u poslovnom svijetu i u edukativnim procesima, stoga je Biroteka unutar svog bogatog odabira uredske opreme odlično opskrbljena svima vrstama ploča.

Ploče za zid

Magnetna ploča za zid sjajna zamjena za klasičnu ploču

Magnetne ploče za zid donose velike prednosti: lako i jednostavno ih je montirati, prostoru daju moderan izgled, upotreba je brza i učinkovita, vrlo dobro i lako se čiste i imaju od 15 do 25 godina jamstva. Sve Birotekine magnetne ploče za zid imaju dodan pribor za montažu. Idealne su za edukacije  većih skupina ljudi, jer su veće i se zapisano vidi i od zdaleka. Biroteka nudi vrhunske magnetne ploče za zid različitih dimenzija i među njima sklopivu trodjelnu i beskonačnu bijelu magnetnu ploču.

Magneti za bijele ploče

Markeri za bijele ploče

Bijele magnetne ploče za crtanje

Bijele magnetne pločeBijele magnetne ploče imaju na prednjoj strani visoko kvalitetnu bijelu magnetnu površinu, po kojoj se piše posebnim pisalom – markerom. Kad želimo zapisano izbrisati, upotrebimo spužvicu i posebno tekučinu – i površina je pripremljena za nove zapise. Da se ploča ne savija, je leđna strana iz pocinčanog čelika. Okvir može biti iz aluminija, drva ili je beskonačna. U kompletu sa pločom mogu biti magneti za ploču, kojima na magnetnu ploču pričvrstimo pojedine dokumente. Magnetne ploče postoje u različitim dimenzijama – od najmanjih, koje su prenosne, do najvećih, koje se mogu montirati na zid. Za nošnju sa sobom na prezentacije i slično je vrlo praktična manja stolna ploča, koju je moguće spremiti u torbu. Magnetne ploče za crtanje omogućavaju beskonačno  stvaranje uvijek novih crteža ili zapisa, što potiče maštu, stvaralaštvo i učenje kroz zabavu.