Papir za printanje koristi se kod većine radnih zadac u uredima

U suvremenim uredima je papir za printanje jedan od osnovnih artikala koji se trebaju svakodnevno i uvijek moraju biti na zalihi. Papir za printanje i fotokopirni papir ne trebaju se samo za printanje i fotokopiranje nego i za brojne druge uredske radne zadace. Za uredske potrebe se može upotrebljavati bijeli papir ili papir u boji različite finoče i formata – sve ovisi o svrhi za koju se treba. Uredski papir i široke Birotekine ponude će zadovoljiti sve potrebe po uredskom papiru i za najzahtevnije kupce. Sav papir za printanje i ostali uredski papir se može naručiti putem računala, što je vrlo praktično i udobno jer se time uštedi puno vrijemena.

Papir za printanje i fotokopirni papir su svestrani i višenamjenski

papir za printanje

Papir za printanje i papir za fotokopiranje iz Birotekine ponude je prikladan za upotrebu u svim vrstama pisača i fotokopirnih uređaja, a pored toga se upotrebljava i za drugu svakodnevnu uredsku komunikaciju. Postoji uredski papir za printanje i fotokopiranje različitih gramatura i stupnja bjeline pa se po tome razvrsta i njegova svrha upotrebe. Za vanjsku korespondenciju upotrebljava se papir za printanje ili fotokopirni papir najviše kvalitete i bijeline, za svakodnevnu unutarnju upotrebu kao što je pisanje računa, dobavnica, faksa i slično uzima se papir s manje bijeline, koji je po povoljnijoj cijeni. To je važno, posebno ako se u uredu trebaju veće količine papira za printanje. Vrlo je važno, da se uredski papir čuva na suhom mjestu. Bez obzira na gramažu i stupanj bjeline papira za printanje i fotokopirnog papira je sav uredski papir iz Birotekine online trgovine kvalitetan i pouzdan za upotrebu.

Bez bijelog uredskog papira rad u uredima je nezamisliv

Bijeli uredski papir treba biti uvijek na raspolaganju svim zaposlenicima da posao normalno teče. Najviše se koristi bijeli papir formata A4 i stoga je naviše zastupan u ponudi Biroteke. Bijeli papir A4 ima gramažu 80 g, a u paketu je 500 listova. Prikladan je za sve fotokopirne strojeve i za laserske i tintne pisaće. Fotokopirni bijeli papir formata A5 je vrhunske kvalitete i ispunjuje norme za proizvodnju koja je manje štetna za okoliš. Biroteka ima uz to bijeli papir, koji je 100 % reciklirani i tako još dodatno čuva okoliš. Za posebne potrebe u ponudi je uredski papir formata A3 od gramaže 80 g do 120 g. Uz to je moguće nabaviti specijalan bijeli papir, namjenjen fotokopiranju u boji, sjajan za laserske pisaće, moguće pa ga je upotrijebiti i za različite druge namjene. Dolazi u formatima A4 i A3.

Papir u boji je učinkovit začin sadržaju ili zapisu

fotokopirni papir

Papir u boji se koristi kad se želi postići poseban efekt i podudariti vrijednost sadržaja ili zapisanih rijeći. Tako se stvara nov zanimljiv izgled koji privuće pozornost. Papir u boji se koristi za izradu pozivnica, čestitki, posebnih certifikata, izvještaja i slično. Biroteka je u svoj odabir vrlo kvalitetnog papira u boji uključila izvanrednu paletu boja. Birati je moguće između više od 17 nijansi boja – od ružičaste, crvene, plave, crne, zelene, zlate do rumene i tako dalje, pa i neonske. Poseban papir u boji je namjenjen posebnom stvaranju – izradi cvijeća iz papira. Boje tog papira su intenzivne, bogate, sanjivo lijepe. Ali pri tom treba pripaziti da se za tisak odabere boja koja će napraviti dovoljno veliki kontrast. Biroteka uvijek misli na okoliš i tako je između papira u boji na odabir fotokopirni papir s oznakom IQ, što znači da je kod prerade ispunjena najviša razina čuvanja okoliša. Joše jedan razlog više za nabavu kod Biroteke.

ARHIVSKE KUTIJE