Pluto ploče su sjajne za prijenos informacija i za naše zdravlje


Organizacija na poslu je pola rada i jer smo ljudi vrlo vizualna bića trebamo za uspješnu organizaciju vizualne potsjetnike – i kod toga su prirodne pluto ploče vrlo učinkovito, fleksibilno i simpatično rješenje. Na pluto ploče vrlo jednostavno čavlićima, koji spadaju među osnovni pribor za ploče, pričvrstimo dokumente, slike, obavijesti, poruke, potsjetnike, koji su osnova za brzu svakodnevnu organizaciju osnovnih radnih zadataka i nas podsjećaju na hitne ili obavezne zadace i upozoravaju na moguće promjene. Protok informacija preko pluta ploča je brz, nesmetan, uočljiv, pogotovo jer se pluto ploče stavljaju na zid. Postupak pričvršćivanja pluto ploča na zid je vrlo jednostavno nekoliko potezama. Biroteka ima unutar svoje bogate opreme za urede posebno mjesto za široki odabir pluto ploča i pribora za pluto ploče, koje svojim prirodnim izgledom stvaraju u svakom prostoru prijatnu atmosferu.

pluto ploce


Upotreba pluto ploča je svestrana

Pored toga da su pluto ploče vrlo važan dio opreme u uredima su nepogrešive i drugdje: u školama kao dio obrazovnog procesa, kod kuće kao mjesto za jednostavno objavljivanje poruka, a mogu se upotrebljavati i kao zanimljive i lijepe pluto oglasne ploče. Ovisno od potreba i načina upotrebe Biroteka prodaje pluto ploče za zid u različitim veličinama, debljinama i različitog vanjskog izgleda, kojeg definira odabir okvira. Tako se je moguće odlučiti za kupnju pluto ploče od veličine 30 x 45 centimetara, koja je idealna za osobno upotrebu u kućanstvu, pa do veličine 120 x 180 centimetara, koja je idealna za urede i obrazovne procese, jer je na nju moguće stavljati veće poruke i dokumente i su vidljivi izdaleka. Zajedno s pluto pločom se prodaje pribor za ploče – to su čavlići i pribadače za pričvršćivanje listova na pluto ploče. I kod pribora za ploče nam stavlja Biroteka mogućnost da odaberemo prema svom ukusu: u ponudi su raznobojni čavlići, koji imaju plastični držač i metalni čavlići, pa i  pribadači zanimljivog izgleda u raznim bojama.


Pluto ploče za zid imaju dug vijek trajanja  

Prirodna pluto ploča je otporna i stabilna a pluto ploče za prodaju se još dodatno stabiliziraju okvirom. Veće pluto ploče su debljije zbog veće stabilnosti. Drveni okvir stvara s pluto pločom kompletno prirodan izgled i oduševljava sve one koji vole biti okruženi sasvim prirodnim predmetima. Toplinu i prijatan osjećaj u prostoru stvaraju i pluto ploče za zid s aluminijskim okvirom, možda djeluju malo modernije i elegantnije pa se mogu bolje kombinirati s modernim namještajem. Posebna pažnja je posvečena rubovima, koji su svugdje zaobljeni da nisu oštri. Pored pluto ploče za zid se kod prodaje besplačno dodaje sav komplet za montažu i ponešto pribora za ploče. Katkad razmišljamo da je plastika vrlo izdržljiva a prirodni materiali se brzo uništavaju.

Pluto ploče su dokaz da to nije tako. Ploče su vrlo izdržljive i pluta je kao živ organizam – nakon pričvršćivanja dokumenata čavlićima ne dolazi do trajnog poderanja materijala nego se pluta nakon izvađenja čavlića opet sama ispravi u prvobitno stanje. Pored toga pluto ploče za zid ne trebaju posebnog održavanja i su uvijek lijepe i pravi ukras svakog prostora. Sve ove odlike pluto ploča još dodatno uvečava činjenica da s upotrebom pluto ploča svaki potrošač puno doprinosi k očuvanju okoline. Pluta je prirodni materijal i nakon istrošenja pluto ploča one ne opterećuju okoliša. Pa i kod upotrebe pluto ploča puno uradimo za svoje zdravlje. Naime pluto ploče su prirodne i u vazduh ne zrače nikakve kemikalije ili štetne tvari. Možemo zaključiti da su pluto ploče za zid prema svojoj svestranoj upotrebi jedna najboljih odluka za kupnju. Kod Biroteke se prodaja pluto ploča i pribora za ploče odvija putem interneta pa si može svak sam u miru pogledati bogatu ponudu i s izborom pluto ploče učiniti dobro sebi i prirodi.