Kuverte su odličan vanjski štit za sve pošiljke

Kuverte su vanjski štit za dokumente ili manje predmete, koje se šalje poslovnim partnerima, tvrtkama i drugim primateljima. Jer postoji veliko različitih dokumenata i papira za različite namjene, postoji i vrlo širok odabir kuverti. Biroteka je zbog toga odlično opremljena svim veličinama i vrstama kuverti. Standardne i najviše upotrebljene su bijele kuverte, a često su u upotrebi i smeđe kuverte. Proširene kuverte su vrlo praktične, jer se može u njih staviti veća količina dokumenata. Ako se šalju osjetljivi predmeti, sigurno ih zaštite kuverte s zračnim jastučićima. Odlična zaštitu nude i kartonske kuverte, koje su robustne i čvrste. Birotekin bogat odabir omogučava sigurno otpremu važnih dokumenata i lomljivih i osjetljivih predmeta.

Kuverte Biroteka

Bijele i smeđe kuverte neophodne u svim uredima

Službeni dokumenti, službena i osobna prepiska se najčešće šalju u bijelim kuvertama. Prilagođene su za slanje svih vrsta papira i dokumenata, klasične uske za slanje standardnih dokumenata su veličine A23 s prozorom ili bez, a najveće su kuverte vrečice. Sve imaju na vrhu lepljenje silikonom i su izrađene iz bezdrvnog papira, koji je sasvim gladak. Smeđe kuverte imaju veću gramaturu od bijelih i su većih formata, idealne za slanje dokumentacije svih vrsta.   

Sve za pakiranje proizvoda u Biroteki

Bijele kuverte

Smeđe kuverte

Za posebne pošiljke idealne proširene i kuverte s jastučićima

Kad je treba poslati veliku količinu dokumenata, standardne bijele i smeđe kuverte nisu dovoljno prostrane. Za ovakve situacije su idealne proširene kuverte, koje imaju rašireno dno ili imaju dno zaljepljeno i se prošire na vrhu. Postoje od veličine C4 do A3. Bijele proširene kuverte su iz četveroslojnog silikoniziranog papira, a smeđe iz bezdrvnog papira. Kuverte sa zračnim jastukom se brinu o najosjetljivim predmetima, da dođu cijeli i neoštećeni do primatelja. Kuverte s zračnim jastučićima imaju podstavu od natrona, koji sa svih strana zaštiti pošiljku, a ekstra stong su namjenjene posebno osjetljivim predmetima. Birotekina ponuda kuverti krije sve zahtjeve i potrebe.    

Proširene kuverte sa zračnim jastukom