Pošaljite upit

Dobra školska torba na kotače za lagan put do škole


Kupnja školske torbe važan je događaj u obitelji svakog školarca i školarke. Oni imaju svoje želje vođeni modnim trendovima ili osobnim sklonostima, a roditelji paze da školska torba odgovara stvarnoj potrebi, da čuva zdravlje njihove djece i na kraju da je cijenom prihvatljiva. Posebno je važno pravilno izabrati školsku torbu za prvi razred.

Biroteka nudi veliki izbor visokokvalitetnih školskih torbi za čiju su se izradu koristile najsuvremenije tehničke inovacije, a dizajneri su pratili najnovije modne trendove.


Školska torba

Samo najbolje za vašu školarku i školarca

Dobro osmišljena školska torba na najbolji način mora zadovoljiti osnovnu namjenu a to je prijenos ostale školske opreme – udžbenika, bilježnica, pisaćeg  i crtaćeg pribora, užine i ostalog školskog pribora. Školska torba mora biti jednostavna za korištenje i nošenje. To se može postići podjelom unutrašnjosti torbe na nekoliko odjeljaka od kojih svaki ima svoju namjenu kao i postavljanjem vanjskih džepova. Nošenje se rješava školskim torbama na kotačićima. Većim brojem unutarnjih odjeljaka dijete-učenik može organizirati spremanje stvari koje svakodnevno nosi u školu na sebi najprihvatljiviji način. 

Materijala od kojega su izrađene školske torbe mora biti lagan, prozračan, ne smije propuštati vodu i mora biti visoke čvrstoće. Kod izbora školske torbe za prvi razred važno je da su osjetljivi dijelovi kao što su kutovi i vrhovi posebno ojačani. Sve školske torbe u Birotekinoj ponudi zadovoljavaju visoke ergonomske standarde i prilagođene su dječjoj anatomiji što se u prvom redu odnosi na to kako školska torba leži na leđima. Školske torbe za prvašiće opremljene su čvrstim leđima što smanjuje pritisak tereta na dječju kralježnicu i tako sprječava pojavu i razvoj bolesti kralježnice. Na školskim torbama za prvi razred ugrađeni su ili ušiveni reflektirajući elementi koji dijete čine jasno vidljivim i doprinose djetetovoj sigurnosti u prometu.

Školska torba na kotačima za djevojćiceČinjenica je da djeca svake godine u školu kreću sa sve težim školskim torbama. Školske torbe na kotače omogućavaju jednostavan transport bez napornog nošenja. To je posebno važno za školske torbe za prvašiće. Školska torba na kotačiće na vrhu ima ručku za izvlačenje pa ju dijete može vući kao kolica, a budući da ima i naramenice, može je nositi kao ruksak. Za sve je školske torbe važno da naramenice budu čvrste, od mekanog materijala i prilagodljive dužine.


Kakvu školsku torbu djeca žele?

Školske torbe na kotače posebno su zanimljive prvašićima. Kad povuku ručku za izvlačenje i kotačići se zavrte, školska torba za prvašiće postaje torba s kojom svakoga dana putuju u zemlju znanja. Zbog težine školske opreme koju učenici svakodnevno moraju nositi od kuće do škole i natrag primjetan je povećani interes za školske torbe na kotače.

Oblik školske torbe djeci je jako važan, ali je dizajn još važniji. U Biroteki se trudimo pratiti trendove i interese naših najmlađih kupaca pa im nudimo školske torbe vrlo različitoga dizajna. Školske torbe za prvi razred oslikane su likovima iz popularnih crtanih filmova za najmlađe. Za malo starije tu su školske torbe iz kolekcije Frozen za djevojčice, a za dječake kolekcije Barcelona i Real Madrid. Popularni serijal Star Wars našao se i na školskim torbama. 

Školske torbe za prvašićeNajmlađim učenicima, djeci koja prvi put kreću u školu, školska torba je najvažnija. Školska torba za prvašiće njima predstavlja cijelu školu. Tek kada dobije svoju prvu školsku torbu, dijete postaje đak a torba je njegov ponos. U kolekciji Street za djecu Biroteka nudi atraktivne školske torbe za prvi razred oslikane popularnim motivima. Za dječake to su motivi automobila, nogometaša i ostali dječacima zanimljivi motivi. Za djevojčice školske torbe oslikane su motivima princeza, cvjetića, leptirića i drugih životinjica. U kolekciji Smiley naći ćete školske torbe koje  zrače optimizam jer su ukrašene motivom smješka. Izborom neke od školskih torbi iz te kolekcije šaljete jasnu poruku  - U školu sa smijehom!


Biroteka je vaš najbolji izbor

Nova je školska godina pred vratima. Pripremajući se za nove školske uspjehe svoje djece posjetite Biroteku ili pregledajte Birotekinu online trgovinu. Nudimo vam bogatu ponudu školskih torba u kojoj posebno izdvajamo školske torbe za prvi razred. Sve školske torbe u našoj ponudi zadovoljavaju najviše standarde, atraktivnog su dizajna, udobne, funkcionalne i sigurne.

Svi modeli ergonomski su prilagođeni da čuvaju dječju kralježnicu i spriječe njezino deformiranje. Široke mekane naramenice omogućavaju da se težina školske torbe što bolje rasporedi na ramenima. Školske torbe na kotačiće olakšat će vašem djetetu nošenje potrebne školske opreme jer izvlačenjem ručke školsku torbu na kotačima dijete vuče kao kolica. O praktičnim i korisnim detaljima brinu odrasli, a djeci treba prepustiti izbor dizajna. To je recept da kući donesete najbolju školsku torbu.