Školari trebaju školske torbe i ruksake i školski pribor     

Školski program zaobuhvaća sav školski pribor koji je nužan da djeca u školi uspješno radi i usvaja znanje pa i školske torbe i ruksace za školu u kojima djeca potreban školski pribor prenosi do škole i nazad. Ruksaci za školu i školske torbe za djecu moraju biti vrlo kvalitetni i prilagođeni svim potrebama školara. Prvenstveno trebaju biti školske torbe i ruksaci za školu praktični da može djeca u njih spremiti sav školski pribor kojeg treba za uspješan školski rad. I školski pribor treba biti pažljivo odabran da može djeca njime što kvalitetnije pratiti školske satove i naravno treba biti u bojama i dizajnima koji se djeci sviđaju. Sav potreban i kvalitetan školski pribor s ruksacima za školu i svim ostalim će djeca i njihovi roditelji naći u školskom programu kod Biroteke.


Školske torbe i ruksaciŠkolske torbe i ruksaci


Školske torbe i ruksaci su nužan dio školskog pribora

Ruksaci za školu su najprikladniji i najpraktičniji za prenošenje školskog pribora, jer su prostrani, imaju dovoljno pretinaca i džepova tako da se može školski pribor u ruksace za školu lijepo i sistematski rasporediti. To je posebno važno kod većih školara koji svaki dan za školu trebaju hrpu školskog pribora. Vrlo omiljene so istotako školske torbe za djecu posebno ako imaju lijepe potiske ili su na kotačima. Školske torbe i ruksaci iz Biroteke su vrlo kvalitetni, modernog izgleda i imaju brojne prednosti. Neopisivu su ljepi tako ruksaci za školu kao školske torbe za djecu, imajo sjajne oslikave i uzorce, koje djeca vole, kao što su junaci iz crtića, iz omiljenih TV-serija, sa znakovima nogometnih klubova, uzorcima sa cvijećem i još puno toga. Lijepo oslikani ruksaci i školske torbe školare potiće da ih rado upotrebljavaju i radije pohađaju školu. A vanjski izgled nije sve – Biroteka se je pobrinula da su ruksaci za školu pa tako i školske torbe za djecu iz njezinog školskog programa iz kvalitetnog materijala, koji se može prati, je vodoodbojan i trajan. Školske torbe i ruksaci mogu kod svakodnevne upotrebe utjecati na držanje tijela i na zdravlje dječje kralježnice. Zbog toga su ruksaci za školu i školske torbe za djecu tako dizajnirane da dječju kralježnicu što manje opterećuju. Večina ruksaka za školu iz školskog programa, kojeg nudi Biroteka, ima ergonomski oblik, školske torbe za djecu su također ergonomske ili su na kotačima. Vse ove vrhunske školske torbe i ruksake može djeca naći u Birotekinim kolekcijama školskih torbi i ruksaka Street, Street dječja, Barcelona, Real Madrid, Smiley, Frozen, Dječji i crtani junaci i Star Wars. To je zaista bogata ponuda školskih torbi i ruksaka za komfortno prenošenje školskog pribora.

Koji školski pribor je za školsku djecu neophodan?

To su bilježnice, mape, olovke, pernice, vrećice za papuče, školski novčanici pa daske za crtanje s dodacima. Biroteka nudi i školski pribor kolekcije Street, koja zaobuhvaća projektne mape, mape, registratore, bilježnice, pernice, kolaž papir.

Školski program

Ovaj školski pribor može djeca uskladiti s ponudom školskih torbi i ruksaka iz iste kolekcije – uglavnom to vole djevojčice pa i dječaci – i kombinirati oslikavu na svojom ruksaku za školu ili na školskoj torbi s potiskom na bilježnicama, mapama, pernicama, školskim novčanicima i na ostalom školskom priboru iz školskog programa. Tako mogu stvarati lijepe komplete školskog pribora. Obavezan dio školskog pribora su daske za crtanje s kojima se školska djeca uči preciznog tehničkog crtanja. Daske za crtanje su u formatima A3 i A4. Za tehničko crtanje su kao dodaci u ponudi pisaljke s pigmentnon tintom različitih debljina, tehničke olovke i gumice, pomično mjerilo. Vrlo praktična je torba za dasku i pribor, koju može školar staviti u ruksak za školu ili u školsku torbu. Sav školski pribor iz školskog programa Biroteke se može naručiti putem interneta kad djeca i roditelji u miru provjere svu bogatu ponudu.