Pošaljite upit

Školski pribor prati djecu kroz školske godine

Škola ponekad može biti dosadna i naporna stoga je još važnije da je školski pribor zabavan, stilski i po okusu djece, tako da će ga rado upotrebljavati u školi i kod kuće.

Školski pribor

Pored toga je školski pribor neophodan za kvalitetan rad u školi i pomaže djeci da brže napreduju. Biroteka nudi odabranu opremu za školu i kod svog školskog programa posebnu pažnju posvećuje kvaliteti, sigurnosti in zdravlju djece, a istodobno ne zanemaruje činjenice, kako važan je djeci izgled školskog pribora. Biroteka u svoju ponudu školskog pribora uključuje sve što djeca treba za nesmetan i uspješan rad – od školskih torbi i ruksaka, tu su vrlo omiljene školske torbe na kotače, pa do bilježnica i raznovrsnih i raznobojnih pernica, koje trebaju biti djeci uvijek pri ruci. Biroteka u okviru školskog programa nudi još neke nepogrešive i praktične predmete, kao što su vrečice za papuče, koje su tako lijepe i imaju tako lijep dizajn i maštovite uzorke da nitko neće znati da su u njima samo – papuče. U školskim torbama za djecu ne smiju nedostajati školski novčanici. U Birotekinim školskim novčanicima - koji su također dio njihove ponude školskog pribora – novac je na sigurnom. Vrlo važan dio školskog pribora su daske za crtanje, s kojima djeca u školi savladavaju precizno tehničko crtanje. Idealna je torba za dasku u kojoj je još mjesta za ravnalo, trokut i pisaljke i moguće ju je staviti u školsku torbu i ruksak.     

Školski pribor treba biti odabran prema željama i stilu djece

Školska djeca kod opreme za školu uvijek trebaju nešto novo, jer je školski pribor potrošni materijal a djeca vrlo često kakvu stvar zaborave ili gube ili oštete. Roditelji morajo tako često kupovati novi pribor, da ima djeca sve za školu, što treba. Biroteka u svojoj ponudi na internetu nudi vrlo bogat odabir kvalitetnog školskog pribora, kojeg mogu djeca i roditelji ukupno birati u miru svog doma. Djeca će se zaljubiti u stilsku Birotekinu ponudu i roditeljima olakšati kupnju a i dobro je da imaju školski pribor, koji im se sviđa i odražava njihovu osobnost. Tako mogu birati među različitim oblikama i bojama pernica, novčanika, školskih torbi i ruksaka ili školskih torbi na kotače sa slikama njihovih omiljenih junaka, filmova i zabavnih likova. U bogatom Birotekinom odabiru školskog pribora će se za svaku djevojčici i dječaka naći nešto posebno.  

Školski priborŠkolski pribor

Osam različitih kolekcija ruksaka i školskih torbi za djecu

Kod školskih torbi i ruksaka treba na prvom mjestu misliti na zdravlje djece. Biroteka stoga u svoju ponudu uključuje ergonomske ruksake i školske torbe na kotačima, koje ne opterećuju kralježnice. Pored toga su njihove školske torbe vrlo lijepe i praktične, s dodacima i džepovima i imaju radi sigurnosti reflektirajuće dijelove. Biroteka nudi osam različitih kolekcija školskih torbi na kotače i ruksaka pa i ostalih školskih torbi za djecu, tako da svako djete može naći nešto ćemu će se zadiviti. Kolekcija Street namjenjena je srednješkolcima pa su stoga ove školske torbe i ruksaci malo veći a po praktičnosti nenadmašivi. Imaju puno džepova za sav potreban školski pribor i su iz vrlo kvalitetnog vodootpornog materijala. Dječaci će voljeti ergonomske ruksake u lijepim kombinacijama boja, a djevojčice će se zaljubiti u vrlo atraktivne školske torbe na kotačima i ruksake Round Flowers s ručkom za izvlačenje i podesivim naramenicama za nošenje. Kolekcija Street dječja za manju djecu nadahnjuje dječji svijet i djeca će jedva ćekati da će ići u školu s tim školskim torbama i ruksacima. Na tim ruksacima su motivi princeza, brzih automobila, životinjica i većina ih štiti dječju kralježnicu jer su ergonomski.

Školska torbaŠkolska torbaŠkolska torba

Kolekcija Barcelona i Kolekcija Real Madrid su pravi hit za mlade ljubitelje nogometa. Školske torbe na kotačima i školske torbe i ruksaci su u bojama ovih dviju europskih nogometnih klubova. Za očuvanje dječje kralježnice imaju školske torbe i ruksaci ergonomsku poleđinu, a školske torbe na kotačima dodatne naramenice. Kolekcija Smiley nosi motiv smiješka, a Kolekcija Frozen motiv princeze Else što će zadiviti posebno curice. Kolekcija Dječji i crtani junaci je kao iz dječjih snova. A Kolekcija Star Wars je nešto posebno za dječake koji vole ovu poznatu seriju. Svim Birotekinim kolekcijama školskih torbi na kotače, ostalih školskih torbi i ruksaka je zajednička vrlo pažljiva obrada, ergonomski oblik, koji čuva dječju kralježnicu, praktični džepovi i dovoljno mjesta za školski pribor, praktične nogice, podesive mekane naramenice i reflektirajući djelovi za veću sigurnost. Kad mora djeca u školu nositi teški školski pribor i ide u školu pješice najbolji odabir su školske torbe na kotače, koje najmanje opterećuju kralježnicu.